07 серпня 2014

Баранівський район вже прихистив 18 родин з Донеччини та Луганщини


У Баранівському районі продовжує зростати кількість тимчасових переселенців зі сходу України, де саме зараз триває активна фаза антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Станом на 6 серпня до Баранівського району вже прибуло 18 родин з Донецької та Луганської областей. Тобто Баранівка, селища та села району вже прихистили 44 людини, з них 17 дітей та 8 пенсіонерів.

Наразі місцева влада створює усі необхідні умови для проживання переселенців та забезпечує людей соціальними гарантіями.

«Дві сім’ї отримали грошові допомоги від райдержадміністрації. Чотири людини вдалося поставити на облік в районний центр зайнятості, де вони отримали статус безробітних і отримуватимуть відповідну допомогу від держави.

Ще дві сім’ї переселенців отримали соціальні виплати. Троє громадян звернулися за допомогою до місцевої влади з приводу переведення пенсії по місцю їхнього перебування.

Крім того, усі тимчасові переселенці забезпечені гуманітарною допомогою і товарами першої необхідності.

Нагадаємо, станом на 9 липня у Баранівському районі перебувало 16 дорослих та 10 дітей – тимчасових переселенців зі сходу України.

2 коментарі:

  1. Анонім07.08.14, 01:52

    Мужики серед них є? Якщо так, то на тимчасовий облік -> військомат -> учебка -> АТО. А то наших хлопців везуть туди, а цих любітєлєй руського міра привозять нам. І вони не заставлять довго чекати - почнуть тут плакатами розмахувати.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім07.08.14, 15:10

    Це точно.Ще нам тут нехватало "Рассея памаги" "Нас здесь на украинском в Барановке заставляют бендеры гаварить" Пусти щуку у воду

    ВідповістиВидалити