02 липня 2014

У Баранівці переможці Спартакіади Єдності отримали грошові винагороди та молоко


29 червня у парково-спортивному комплексі ім. Василя Хоменка відбулась районна Спартакіада Єдності, в якій взяли участь представники міських, селищних та сільських рад.

Протягом кількох годин на стадіоні та спортивних майданчиках проходили змагання з кульової стрільби, штовхання ядра, з легкої атлетики, з міні футболу, волейболу, настільного тенісу, перетягування канату та шахів.

Результати змагань:

Кульова стрільба:
1 місце - Туровський Іван Йосипович, 
2 місце - Тимощук Дем’ян Вікторович,
3 місце - Степанюк Григорій Павлович.

Міні-футбол:
1 місце - команда Довбиської селищної ради,
2 місце - команда Радулинської сільської ради,
3 місце - команда Полянківської сільської ради.

Волейбол:
1 місце - Баранівська міська рада,
2 місце - Йосипівська сільська рада,
3 місце - Мокренська сільська рада.

Настільний теніс:
1 місце - Довбиська селищна рада,
2 місце - Баранівська міська рада,
3 місце - Вірлянська сільська рада.

Легка атлетика:
1 місце - Першотравенська селищна рада,
2 місце - Баранівська міська рада,
3 місце - Ялишівська сільська рада.

Перетягування канату: 
1 місце - Баранівська міська рада,
2 місце - Мокренська сільська рада,
3 місце - Вірлянська сільська рада.


У загальнокомандному заліку районної Спартакіади Єдності, присвяченій Дню Конституції та Дню молоді, третє місце посіла команда Полянківської селищної ради, друге місце – команда Першотравенської селищної ради та перше місце дісталось команді Баранівської міської ради.

Команди-переможці спартакіади отримали грошові винагороди від народного депутата Володимира Литвина та молоко від ТОВ «Органік-мілк».

Також цінні подарунки від нардепа отримали переможці шахового турніру Ковбан Микола Олександрович, Ейсмонт Віктор Ананійович та Косинський Євген Володимирович.

Під час церемонії нагородження грошову винагороду та подяку благодійного фонду Литвина вручили і команді Першотравенської загальноосвітньої школи – переможцю обласної спартакіади шкільної молоді з кросу. А директор Баранівської спортивної школи Присяжнюк Володимир Миколайович отримав волейбольний м’яч з автографами чемпіонів України - команди «Локомотив Харків».
















Нагадаємо, 29 червня у Баранівці мав відбутися футбольний матч між ветеранами Верховної Ради та депутатами міської ради. Однак гості з Києва так і не доїхали, делегувавши на змагання лише Володимира Литвина.

2 коментарі:

  1. Віктор09.07.14, 00:19

    Класні сюжети. Прохання до АДМІНА прибрати фонове фото, заважає читати текст. Дати можливість для дописувачів вставляти свої відео чи фото в коментарях. Дякую.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім09.07.14, 21:13

    Я також згодна з цим

    ВідповістиВидалити