16 червня 2014

Мешканці Баранівки зможуть перевірити роботу серця на новому апараті


Відтепер мешканці Баранівки зможуть пройти обстеження серця на новому електрокардіографі. Саме такий подарунок до Дня медпрацівника отримав центр первинної медико-санітарної допомоги від народного депутата Володимира Литвина.

Урочистості з нагоди свята відбулись 12 червня у холі Баранівської комунальної центральної лікарні, під час яких Володимир Литвин подякував усім медикам району і за значний особистий внесок, збереження та примноження фізичного і духовного потенціалу нації подарував десятьом із них іменні наручні годинники.

Також народний депутат вручив медалі і подяки від Голови комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Тетяни Бахтеєвої лікарю амбулаторії загальної практики сімейної медицини Баранівського ЦПМСД Володимиру Ковальчуку, лікарю загальної практики сімейної медицини Баранівської амбулаторії ЦПМСД Людмилі Бортник та заступнику головного лікаря по лікувальній роботі Баранівської КЦРЛ Ігорю Шатровському.

До вітань приєдналися перший заступник голови Баранівської РДА Володимир Хіміч, заступник голови Баранівської районної ради Володимир Цицюра, міський голова Анатолій Душко, головний лікар Баранівської КЦРЛ Роман Зелінський та колеги-медики, а відділ культури і туризму Баранівської РДА організував невеличкий концерт.






 фото Оксани Пилипчук

Немає коментарів:

Дописати коментар