28 травня 2014

На площі Волі встановили пам'ятний знак героям Небесної сотні


28 травня у Баранівці на площі Волі встановили пам'ятний знак героям Небесної сотні. Ініціатором встановлення виступил районна партійна організація ВО "Батьківщина".

Нагадаємо, що ввечері 22 травня на площу Волі привезли пам'ятний знак героям Небесної сотні. П'ядестал було споруджено 25 травня.


20 коментарів:

  1. Анонім28.05.14, 21:31

    На фоні розбитих ліхтарів виглядає доволі символічно ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім29.05.14, 11:23

    То зараз кожен може споруджувати що захоче і де захоче?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.05.14, 11:33

      Не що захоче і не де захоче....встановити пам"ятний знак було прийняте рішення засідання районної ради! І не потрібно бути інтернетними крисами, якщо громада проти, вона повинна звернутися до керуючих цим органів, а не писати своє незадоволення анонімно!

      Видалити
    2. Анонім29.05.14, 13:13

      Якщо правда в очі ріже, то не треба прикриватись громадами і зверненнями. Наш мер гроші збирав, конкурс оголосив, щоб гарно було, а ви поставили камінюку і громадою прикриваєтесь. І про анонімність,,, то ви теж виходить криса?) Анонімно чи ні, це не важливо. Головне правда. А відвертий бруд чи наклеп, то справа модератора. З повагою, Антоніна Нікітчина.

      Видалити
    3. Анонім29.05.14, 13:39

      Яка разніца хто його поставив? Головне шо він є!!!!! Мені нравиться! Якшо вам не нравиться то зробіть лучше хто вам не дає

      Видалити
    4. Анонім29.05.14, 14:35

      Мер збирав гроші???? Ви що знущаєтеся? Та він єдина людина, як проголосувала проти встановлення пам"ятника на засіданні...він ще надіється, що прийде диктатура і він знову прогнеться під неї, а всі ці вшановування героїзму тій диктатурі не сподобається, а наш мер і скаже, що він був проти)))) ахахаха...збирав гроші...ото вже придумали...любить брати на себе ж чужі заслуги Душко...та сама історія і з Леніним...звичайно, він же "стільки всього робить для району"..ахахаха...маразм!

      Видалити
    5. Анонім29.05.14, 14:39

      а мене все влаштовує...головне, що вшанували Небесну Сотню, САМІ МИ БЕЗСЕРДЕЧНА КАМІНЮКА! А тисячі не потрібно на вітер викидати, демократичний і гарний пам"ятник, як для району. Я задоволений ним, тому притензій і провокацій не висуваю, і тому крисою себе не вважаю! І ще всім відомо прекрасно, що мер і пальця не приклав до цього!

      Видалити
    6. Анонім30.05.14, 17:38

      Не розумію одного, навіщо писати відверту брехню про голосування мера???? До Вашого відома рішення сесії МІСЬКОЇ РАДИ було прийнято одноголосно. Із рішенням Ви можете ознайомитись на офіційному сайті Баранівської міської ради. Гроші на пам"ятник дійсно збиралися громадою, і є на рахунку міської ради. Велике прохання до адміністраторів даного сайту, не перетворюйте його на рубрику "Хто більше і краще набреше"

      Видалити
  3. Анонім29.05.14, 15:27

    Чому, щоб попасти на шпальти, злочин повинен бути резонансним та вражаючим? Всі знають, що Душко тихесенько і вправно перенаправив бюджет міста прямісінько через власне підприємство "Авіс", та ще й не без злочинної допомоги директора підприємства... правильно-власної дружини. Але про це чомусь ніхто не пише... Враховуючи значні кошти місцевого бюджету та додаючи до них "пожертви" небайдужого до чергових обрань депутатом ВР пана Литвина В.М. (так саме того Литвина), що наразі складають мільйони гривень, можна тільки здогадуватись в яких розмірах тихо, "без шуму і пилі", вправний мер запаковує власні кишені бюджетними коштами. Та грошей завжди мало, а цинізма мера хоч відбавляй - от тут Вам відразу і побори місцевих підприємців, які ще остаточно не вимерли, для організації застільних заходів силовикам району. Хто ж прикрие-прикришуе? Головне тихо!, без шуму, без стрілянини...сиди тай розкрадай те, що ще зосталося в державних закромах! А піарщикам воно навіщо – не резонансно, хіба на такому заробиш? Цей коментар мабуть швиденько видалять, але якщо хоч 10 чоловік прочитає то теж добре.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний! Чи не підкажете, як зв'язатись із адміністраторами даного сайту, щоб розмістити сенсаційну інформацію, яка стосується життя нашого рідного міста і кожного його мешканця? Буду дуже вдячний.

      Видалити
    2. через Hangouts в профайлі Google +

      Видалити
  4. Анонім01.06.14, 12:18

    І чому на мера так перти??? А ви попробуйте покеруйте!!!! Всім добрим не будеш!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.06.14, 17:03

      Ніхто на нього не пре. А от спробувати покерувати він вже нікому не дасть. У нього до цієї посади вже маніакальна залежність. Знаєте, як у фільмі Володар перстнів, "это моя прелесть,,,,"

      Видалити
    2. Анонім01.06.14, 17:24

      +1 згоден також, що всім добрим не будеш, але і поводити себе як "царь всея русі" теж не варто.

      Видалити
    3. Анонім22.06.14, 21:49

      Принаймі нинішній мер хоть щось робить, а не тільки краде та вирішує свої особисті бізнесові питання, як його попередники. Порівняйте, що зробили вони за часів своєї каденції і скільки зробив Душко. Співвідношення буде, як мінімум один до десяти. Контролюйте діяльність мерії і все буде гаразд. Ви є громада, що його обрала та маєте на це гарантоване, законне право.

      Видалити
  5. Анонім03.06.14, 15:20

    А мені в голові не вкладеється вся ця так називаєма небесна сотня. Ніякого героїзму я тут не бачу. Вибачте якщо ображаю когось почуття. Дорогі, вчіть історію!!!! Ті хто творив революції, був на передових, скоріше прокляті народом ніж герої. Далеко шукати не треба. Поцікавтесь подіями наприклад 1905, 1917 років.... революціонери, точно такі ж герої були...а далі...громадянська війна, смерть, голод, страх, тюрми, лагеря... ужас! І нічого нового не придумали. За будь-якою революцією іде розвал, занепад.
    Тут вшановують нових загиблих революціонерів, а всі знають хто був першим в світі революціонером - сатана. Відповідно всі інші, його послідовники. Сумно подумати що це за "духовенство" вшановувало пам"ять, зараз в Баранівці вже і розкольників за своїх приймають. А що буде далі страшно подумати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.06.14, 17:09

      Мені здається, що Ви трохи путаєте.... Революції бувають різні. Ті, про які Ви згадували, то їх можна прирівняти до сьогоднішніх подій на сході України (ДНР і т.д.) Майдан - це скоріше не революція, а наданий Вам (нам) шанс на побудову нової, вільної, незалежної та демократичної держави. Інша справа, як Ви (ми) цим шансом скористаємося. І чи скористаємося взагалі...
      Щодо розкольників, то мені здається, що всім ішим (не розкольникам) просто немає до цього ніякого діла. Вони зараз зайняті розподілом земель і влади. Бо вони нічим не відрізняються від наших можновладців. Церква вже давно сама по собі є окрема держава. Зі своїм президентом, урядом, депутатами, обласними, районними та селищними радами. Якщо би Ви поцікавились тим, що зараз відбувається в цій церковній державі, то Ви би... але краще не треба, бо ще втратите віру. Якщо Ви її, звичайно, маєте;)

      Видалити
  6. Анонім08.06.14, 21:43

    О какой революции вы говорите, ведь революция подразумевает изменение государственного строя, а тут отняли власть у одних олигархов и передали другим

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.06.14, 21:37

      В чомусь Ви праві, але особисто мені байдуже олігарх при владі чи ні. Головне, щоб дбав про країну та народ, а не золоті батони складав у Межигірї.

      Видалити
    2. Анонім25.06.14, 17:02

      Почекайте виборів. Мало хто вірив в підтримку Ляшка,але його підтримують. Майбутнє за радикалами,і шкура жирних котів може лусьнути.

      Видалити