03 травня 2014

Штаб супротиву висуває кандидатуру на посаду голови Баранівської РДА

У мережі з'явився лист Баранівського штабу супротиву адресований на ім'я Олександра Турчинова, в якому члени штабу вимагають подати в Адміністрацію Президента України кандидатуру голови районної партійної організації ВО "Батьківщина" Сергія Ворощука на посаду голови Баранівської райдержадміністрації.



Нагадаємо, що за декілька днів до цього, 30 квітня 2014 року виконуючий обов’язки Президента України Олександр Турчинов призначив на посаду голови Баранівської районної державної адміністрації Віталія Іщенка.

Вже наступного дня стало відомо, що Віталій Іщенко у минулому був членом фракції партії регіонів Кременецької районної ради та за даними ЦВК йшов за списком партії регіонів на місцевих виборах.

В цей же день, голова районної партійної організації ВО "Батьківщина" Сергій Ворощук, закликав мешканців міста прийти до приміщення Баранівської РДА, з метою не допустити Віталія Іщенка до виконання своїх обов'язків.

8 коментарів:

  1. Анонім04.05.14, 17:12

    А що робив штаб протягом двох місяців:-) визначався з кандидатурою з партії регіонів чи рахував який силовий спецзагін сильніший:-) ягуар чи беркут?



    ВідповістиВидалити
  2. Анонім04.05.14, 17:30

    Кандидат від Батьківщини? Так дана особа в свій час також ходила під стягами Партії регіонів та пропагувала її ідеї - оце так виграли - поміняли шило на мило?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім04.05.14, 17:38

    A пану Галіцькому слід праіильно писати своє прізвище - даних людей повинна знати Україна

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім04.05.14, 17:46

    A при підписанні звернення де були інші більш як 30 Членів штабу- зрозуміло- погоджували кандидатуги інших претендентів на дану посаду,тобто штабу слід в повному складі визначитися з більш реальним та прохідним кандидатом,а нетягнути волину і на далі

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім04.05.14, 18:39

    Завдячуючи діям так званого штабу і був приведений до влади нинішній голова рда.Ганьба членам штабу і Слава Україні

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім04.05.14, 21:10

    Рома базарком більш приємна кандидатура в даному випадку,А кандидату від штабу можна сподіватися лише на місце базаркома.Слава Україні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Може варто було зібрати всі думки докупи та написати один великий коментар,
      ніж друкувати щогодини новий ?

      Видалити
  7. Анонім07.05.14, 12:33

    До відома аноніма Ворощук ніколи в житті не ходив під стягами Партії Регіонів і відразу відмовився від даної посади і відмовляється дотепер!
    І навіть якщо ВО Батьківщина теж зганьбилася, і Ворощук не є найкращою кандидатурою для керівництва районом, він ніколи не скакав по партіях і не ставав "політичню проституткою"! І висловлюйтеся коректно, бо немає безгрішних людей, особливо в політиці!

    ВідповістиВидалити