15 травня 2014

У Баранівці на міському стадіоні відбувся концерт Павла Зіброва


14 травня у Баранівці на міському стадіоні відбувся концерт Павла Зіброва. Виступав народний артист України з балетом та бек-вокалом, хоча переважну більшість пісень виконував під фонограму.

Загалом концет відвідало близько тисячі городян. На виході зі стадіону була встановлена палатка "Батьківщини". В паузах поміж піснями Зібров розповідав, яка чудова пані Юлія Тимошенко та яка потвора Віктор Янукович.

В кінці дійства голова районної партійної організації ВО "Батьківщина" Сергій Ворощук подарував Зіброву букет квітів та подякував за гарний концерт. Після чого Зібров зі словами "а наш мистецький потяг вирушає далі" сів до авто та покинув територію стадіону.

Представників місцевого керівного бомонду на концерті помічено не було.






14 коментарів:

  1. Анонім16.05.14, 08:53

    Моя рідна Баранівка знову відзначилась(((. Ганьба усім тим, хто сприяв цим танцям на кістках, усім, хто словом чи ділом підтримав проведення агітаційного концерту у дні, коли вся Жмтомирщина в жалобі, коли у пяти районах області прощаються із загиблими земляками, коли матері, чиї сини в цей день повертаються у цинкових трунах, рвуть на собі волося. А Баранівщина чхала на події в країні: веселиться та схвально аплодує безсоромним одам політикам - верх цинізму....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.05.14, 16:49

      От якби Порошеко концерт привіз, то Баба Яга не була б проти ;-)

      Видалити
    2. Анонім16.05.14, 18:25

      Мова не про те, хто привіз цей балаган - Юля чи Петя, мова про безсовісність або безголовість місцевої влади, яка дозволила проведення даного заходу в нашому місті та про людей... Я абсолютно аполітична, але мені особисто дуже прикро і соромно за те, що в рідній Баранівці танцюють на чужих кістках.

      Досі у жодному райцентрі Житомирської області ніхто не схвалив рішення про проведення розважальних заходів у ці дні. баранівка ж відзначилась.

      Видалити
    3. війна війною, а "мистецький потяг" рухається за графіком
      і жоден моральний принцип не підірве його музичну колію

      Видалити
    4. Анонім17.05.14, 18:59

      Це про сьогоднішній звіт будинку творчості? Розпорядження керівників Житомирської області про триденну жалобу нам не указ? Чи може Баранівка теж хоче свою республіку?

      Видалити
    5. я про мистецький потяг пана Зіброва.. а що, сьогодні ще й БТ звітував? не знав.. певно вирішили, що якщо можна великому потягу, то значить можна і маленьким вагончикам..

      Видалити
  2. Анонім16.05.14, 16:51

    Пісня і музика на війні завжди піднімали настрій, зміцнювали бойовий дух, допомагали боротися з ворогом, заліковували рани. Найінтимніші почуття і вогняний запал зливались воєдино в пісню, і створювали такий сплав, що був не слабший за тих сплавів, з яких кувалась танкова броня Перемоги.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.05.14, 18:17

      Бойовий дух треба підтримувати серед військових, а в тилу треба працювати і допомагати арміїї А ви танцюєте і співаєте, поки військові за вас життя віддають. Честь вам і хвала за це! Піднімайте свій бойовий дух

      Видалити
    2. Анонім16.05.14, 22:54

      то тепер і весілля грати в баранівці не будуть?

      Видалити
    3. а у вас весілля? тамада часом не потрібен? а то знаю я тут одну..

      Видалити
    4. Анонім18.05.14, 10:26

      Так вона ж на заробітках на сході)))

      Видалити
  3. Анонім17.05.14, 09:25

    Це питання моральності кожного з нас. Весілля і масовий публічний та суто демонстративний захід, метою якого є залучення якомога більшої кількості людей - це абсолютно різні речі. Концерти та публічні заклики голосувати за того чи іншого кандидата - це підкуп виборців такий же як і гречка)). Врешті решт в Україні після Майдану вже всі зрозуміли, що такі політтехнології вже не подіють. Але виявляється, є дурні, які відстали від життя і сподіваються, що прокатить, і є дурні, які на це ведуться. Нічого: Феодали теж полюбляли демонструвати свою велич і владу над рабами, влаштовуючи пір під час чуми. Вибачайте за порівняння з середньовіччям, але схоже що з тих часів свідомість місцевих мешканців не змінилась. Тут і надалі продовжують бити поклони усім без перебору: власть меняется, а рабы остаются рабами.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім21.05.14, 14:22

    БФЗ і шлюз-жертви новоі влади,скільки пацанів спилося від безвиході,нема роботи ,
    Баранівка потихеньку летить у провалля

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.05.14, 19:33

      З таким кодлом при владі то хіба це дивно?!

      Видалити