10 травня 2014

Земельну ділянку площею майже 10 гектарів повернули у державну власність


Установлено, що приватне підприємство, орендуючи земельну ділянку площею майже 10 га вартістю 250 тис грн, у порушення вимог законодавства, не продовжило термін дії спеціального дозволу на користування надрами, який закінчився ще у січні 2011 року.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

За таких обставин, підприємство не використовувало землю за цільовим призначенням, а саме, не проводило видобуток корисної копалини - каоліну.

Такі дії суперечать вимогам чинного законодавства щодо раціонального використання природних ресурсів та є перепоною на шляху розвитку гірничо-добувної галузі регіону.
За втручання прокуратури земельну ділянку повернуто у державну власність та зобов’язано підприємство провести рекультивацію земель.

Позов прокуратури Баранівського району про розірвання договору оренди землі та зобов’язання провести її рекультивацію судом задоволено у повному обсязі.

Згідно онлайнового бізнес-каталогу підприємств України UA-REGION та глобальної довідково-інформаційної системи B2BTODAY дане родовище в різний час хоч і належало різним підприємствам, але фактично завжди мало одного й того самого керівника - депутата Баранівської районної ради Козеренко Валентину Петрівну.



Керівник підприємства, котре "не використовувало землю за цільовим призначенням" та "є перепоною на шляху розвитку гірничодобувної галузі регіону", окрім статусу депутата райради, є членом постійної комісії з питань агропромислового розвитку, промисловості, бізнесу та соціально-економічного розвитку району.


6 коментарів:

  1. Ох, капнуть бы глубже .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.05.14, 09:39

      Если копнуть глубже, то это уже как минимум статья КУоАП.

      Видалити
    2. Анонім13.05.14, 13:49

      Может даже и не одна,,,,;)

      Видалити
  2. Анонім13.05.14, 22:27

    Крім того, що це підприємство так і не зробило з нашої Дубрівки "місцевий Дубай", то ще Валентина Петрівна відкрила приватну стоматологію, де за суму в 5 разів вищу за тарифи місцевої амбулаторіюї, вам запломбують зуба. Причому лікарем в цій приватній стоматології працює людина без вищої освіти. А її брат Віктор Петрович – сільський голова, зажерся в прямому та переносному смислах. Він не проти, щоб крази та камази його сестри розбивали дороги нашого села. Всі добре пам’ятають його афери з 2-х етажною будівлею лікарні, яку він умудрився продати за 90тис.грн. (принаймі офіційно), хотя на будівництво були виділені мільйони! Заправляє власний автомобіль за рахунок сільради, любить "бухнути", не дивиться за своїми підлеглими, в Красулі місцевий керівник будинку культури регулярно їздить в Москву на заробітки і ніхто не проти! Приїхав з заробітків, а тобі ще й зарплата! Може хтось положить цьому край?!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім21.05.14, 12:12

    всіх змій-на острів Змііний!
    знахабнілим місцевим царям-гільйотина
    досить пити кров народу
    горіти вам в аду сучасні іроди й уроди!

    ВідповістиВидалити
  4. Шановні прошу направити дану інформацію в вигляді заяви і направити на почту V281068@mail.ru чи за адресою с.Глибочок вул. Мічуріна 73 Кондратюку Віктору Андрійовичу дана заява буде розглянута на комісії і буде проінформовано про розгляд данного питання. Заява приймається тільки підписана інші є анонімними і неможуть бути розглянуті належним шляхом. Голова комісії Кондраюк Віктор. Дякую.

    ВідповістиВидалити