07 квітня 2014

Пенсіонерка з Баранівського району йде в президенти України

Пенсіонерка з Баранівського району Ганна Павлівна Костів стала найстаршим кандидатом в президенти України. Майже в останні дні реєстрації кандидатів на пост президента України, Ганна Павлівна виступила самовисуванцем та подала необхідні документи до Центральної виборчої комісії.

Про це пишуть на сайті 0412.ua

У списках претендентів на пост президента України про Ганну Павлівну йдеться зовсім небагато. Відомо, що вона 1942 року народження, громадянка України, позапартійна, має вищу незакінчену освіту, пенсіонерка, проживає в смт Кам’яний Брід Баранівського району Житомирської області.

Також відомо, що спроба податись у президенти України в Ганни Костів уже не перша. Так, жіночка намагалась (також як самовисуванець) зайняти пост президента у листопаді 2009 року. До речі, тоді нею було додано заяву про реєстрацію уповноваженого представника кандидата на пост Президента України у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу Решетняк Людмили Володимирівни. Але через неналежне оформлення документів та відсутність документа про внесення грошової застави, Центральна виборча комісія відхилила заявку.

Цього разу Ганна Павлівна всі документи подала вірно і нарешті змагатиметься за президентське крісло.

Попри те, що Центральна виборча комісія оприлюднила списки кандидатур лише вчора, деякі сайти вже встигли назвати кандидатуру Ганни Костів «вершником путінського Апокаліпсису». Можливо, це надто грубо, але пані Костів разом з такими новоспеченими кандидатами як Василь Цушко, Зорян Шкіряк, Євгенія Терехова опинилась в списку аутсайдерів президентських перегонів. Це «темні конячки», які стали лише кількісним показником, кажуть експерти.

Кар’єру Ганни Павлівни Костів пов’язують із Кам’янобрідським фаянсовим заводом, яким нібито вона керувала, будучи на посаді заступника директора. Наразі завод припинив свою роботу. Ганна Павлівна давно на пенсії, але вочевидь хоче керувати країною і буде представляти на виборах поліський край.

5 коментарів: