23 квітня 2014

На благоустрій Баранівського району витрачено майже 200 тисяч гривень


За інформацією відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства райдержадміністрації на благоустрій населених пунктів району витрачено 185,260 тис. грн, в тому числі бюджетні кошти - 176,260 тис. грн та позабюджетні - 9 тис.грн.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Як зазначено у повідомленні, з 17 березня по 24 квітня у Баранівському районі оголошено місячник з благоустрою територій «За чисте довкілля», в якому взяли участь жителі всіх 63 населених пунктів району. Працівники підприємств, установ, організацій різних форм власності - 7715 осіб (в тому числі учнівської та студентської молоді - 3300 осіб).

Під час проведеної роботи ліквідовано більше 60 стихійних сміттєзвалищ та вивезено 182 куб.м сміття і побутових відходів. Упорядковано кладовища, братські могили та місця почесних поховань. Висаджено 3840 дерев, 870 кущів, прибрано 69,4 тис. кв.м паркових зон та скверів, впорядковано біля 1,12 тис. кв.м газонів та квітників, очищено від сміття біля 57,5 тис. кв.м берегів водойм. Проводиться робота по видаленню сухих та аварійних дерев.

На зазначені цілі витрачено 185,260 тис.грн., в тому числі бюджетні кошти – 176,260 тис грн. та позабюджетні – 9,0 тис.грн.

Нагадаємо, за рахунок державної субвенції в 2013 році було закуплено 5 спортивно-ігрових майданчиків для ДНЗ в Кашперівці, Рогачові, Явному, Старій Гуті та Полянківської школи. Загалом їх у районі є 34 (14 підпорядковані відділу освіти та 20 міській, селищним та сільським радам). За дорученням голови РДА, комісійно, була проведена перевірка їх стану.


"При візуальному їх обстеженні встановлено, що ряд дитячих та спортивних майданчиків по Довбиській селищній раді (ДНЗ), Зеремлянській (с.Зеремля), Суємецькій (с.Суємці), Смолдирівській (с.Смолдирів), Марківській (с.Глибочок, с.Стара Гута), Рогачівській (ЗОШ с.Рогачів), Острожок (ЗОШ) сільських рад, після осінньо-зимового періоду не закріплені відповідно до державних вимог", - йдеться у повідомленні.

Про це було зазначено на місцях керівництву закладів та вказані терміни, на протязі яких майданчики повинні бути приведені до належного стану та відповідно до встановлених норм.

Немає коментарів:

Дописати коментар