18 листопада 2017

На громадських слуханнях у Баранівці погодили Стратегію розвитку громади


На громадських слуханннях у Баранівці погодили Стратегію розвитку та Схему планування Баранівської громади, а також показали брендбук та нову спецтехніку, закуплену міською радою за кошти субвенції.

На громадські слухання, які відбулися 15 листопада у міському Будинку культури ім. Анатолія Пашкевича, прийшли близько 350 людей.

Спочатку перед присутніми звітував міський голова Анатолій Душко. Він розповів про результати роботи міської ради за останні 10 місяців, про кошти, що надійшли у місцевий бюджет за сприяння депутатів різних рівнів, про проекти, які стали переможцями різних конкурсів та про плани щодо економічного, культурного та освітнього розвитку громади.

Потім перед присутніми виступила перший заступник міського голови, депутат обласної ради Наталія Кокітко. Вона розповіла про особистий прийом громадян, які зверталися до неї з різними проблемами, про розподіл 554 тис. 185 грн "депутатських" коштів та повідомила, що скоро у Баранівську райлікарню придбають апарат штучного дихання для немовлят.

Після чого заступник міського голови Оксана Загорська презентувала Стратегію розвитку Баранівської громади, а також розповіла про новий герб, прапор та брендбук громади.

Два нові прапори вручили представникам Баранівського лісмисгоспу та підприємству «Органік Мілк». Після чого присутнім показали слайди із зображенням нового логотипа та варіанти його використання організаціями, установами та підприємствами громади.

Зі Схемою планування території Баранівської об'єднаної територіальної громади присутніх ознайомила заступник директора ДП «УКРНПІЦИВІЛЬБУД» Тетяна Криштоп.

Варто зазначити, що громадські слухання розпочались і закінчились "живим" звучанням гімну Баранівської громади, у виконанні вокального колективу міського Будинку культури.

Крім того, на майданчику перед міським Будинком культури була припаркована нова спецтехніка, яка була закуплена міської радою за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад: трактор з бульдозерним відвалом і швидкоз'ємним навантажувачем, сміттєвоз із заднім завантаженням та додатковим обладнанням і вантажно-пасажирський автомобіль.






Аудіорепортаж можна прослухати тут

Немає коментарів:

Дописати коментар