09 лютого 2016

У Баранівському районі «по гарячих слідах» правоохоронці затримали крадія мотоцикла


8 лютого у Баранівському районі крадій поцупив у 25-річного місцевого жителя мотоцикл Viper. Правоохоронці особу зловмисника встановили. Викрадене у нього вилучили та повернули власнику.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

"Близько 8.50 до чергової частини Баранівського ВП ГУ Нацполіції звернувся 25-річний житель с. Наталії з повідомленням про викрадення мотоцикла, який знаходився на вулиці без нагляду. Детально розпитавши власника транспортного засобу про обставини події, правоохоронці розпочали розшукові заходи. Згодом встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 24-річний житель району, який у скоєному зізнався. Викрадений транспортний засіб вилучили", - йдеться у повідомленні.

Нині триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Парубку загрожує покарання у вигляді штрафу від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Немає коментарів:

Дописати коментар