22 січня 2016

Школярам Баранівського району продовжили канікули ще на один тиждень


У зв'язку зі зростанням рівнів захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції у Баранівському районі для школярів продовжили зимові канікули ще на один тиждень.

Про це місто Баранівка повідомив начальник віддіу освіти Баранівської райдержадміністрації Сергій Ворощук.

"У зв'язку зі зростанням рівнів захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції ми вирішили продовжити канікули в загальноосвітніх навчальних закладах міста та району ще на один тиждень, до 29 січня", - розповів Сергій Ворощук.

Разом з тим, дошкільний навчальний заклад "Сонечко" та Баранівський професійно-технічний ліцей працюватимуть у звичайному режимі.

За оперативними даними головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області, за добу 21 січня на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції всього на території області захворіла 2371 особа, в тому числі 1139 дітей та 1232 дорослих. У порівнянні з попередньою добою захворюваність в цілому зменшилась на 8,4 %, в тому числі серед дітей – на 18,7 %. Проте на 3,9 % зросла серед дорослих.

Нагадаємо, станом на 18 січня у Баранівському районі всього захворіло 92 особи, в тому числі 38 дітей, показник на 10 тисяч населення складає 22,7. Госпіталізованих немає.

Немає коментарів:

Дописати коментар