22 грудня 2015

У Баранівці пограбували два магазини за одну ніч: винесли продукти та алкоголь


20 грудня у Баранівці за одну ніч пограбували два магазини. У першому випадку злодії проникли до приміщення розбивши пічну кладку стіни з тильної сторони крамниці, а у другому - пошкодивши вікно.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

"20 грудня до чергової частини відділу поліції звернувся житель міста Баранівка. Чоловік розповів, що у магазині по вулиці Звягельській він виявив крадіжку продуктів. Прибувши на місце події правоохоронці втановили, що невідома особа, шляхом розбиття пічної кладки стіни з тильної сторони магазину, незаконно проникла всередину крамниці і викрала продукти харчування та алкогольні напої", - йдеться у повідомленні.

Тієї ж ночі злодії навідалися і в магазин по вулиці Соборній. Тут, пошкодивши пластикове вікно, злодії проникли всередину приміщення та винесли промислові товари.

"20 грудня до відділу поліції звернулась жителька райцентру. Жінка повідомила, що у магазині по вулиці Соборній вона виявила крадіжку речей. Прибувши на місце події правоохоронці втановили, що невідома особа, шляхом віджиму пластикового вікна, незаконно проникла всередину крамниці та викрала електроплитку, електролампу і комплект станків для гоління", - повідомили у відділі поліції.

Особи, причетні до вищевказаних злочинів, та сума завданих збитків встановлюються.

За обома фактами слідчим відділом розпочато кримінальні провадження за ст.185 ч.3 КК України. За такий злочин передбачено покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 16 грудня у Баранівському районі 22-річний парубок обікрав магазин.

Немає коментарів:

Дописати коментар