06 листопада 2015

Баранівських пенсіонерів запевнили, що їх підробіток на виборах не вплине на розмір пенсій


Отримання пенсіонерами доходу на місцевих виборах не є підставою вважати пенсіонера працюючим, а також не позбавляє права на отримання пенсій, доплат, надбавок, підвищень та індексації пенсії.

Про це місто Баранівка повідомили в управлінні Пенсійного фонду України в Баранівському районі.

«Управління Пенсійного фонду України в Баранівському районі Житомирської області повідомляє, що, згідно з пунктом 15 статті 28 Закону України "Про місцеві вибори" від 14.07.2015 за № 595-VIII, оплата праці членів виборчої комісії, а також осіб, які залучаються до роботи в комісії, у тому числі в день голосування, дні встановлення підсумків голосування та результатів виборів, не може бути підставою для скасування, обмеження або зменшення їм та членам їх сімей, які проживають разом з ними, будь-яких видів соціальних виплат, пенсій, субсидій для відшкодування на оплату житлово-комунальних послуг тощо. Тобто, отримання пенсіонерами доходу на місцевих виборах не є підставою вважати пенсіонера працюючим, а також не позбавляє права пенсіонерів на отримання пенсій, доплат, надбавок, підвищень, індексації пенсії, що призначаються і виплачуються непрацюючим отримувачам пенсій», - йдеться у повідомленні.

За більш детальною інформацією людям рекомендують звертатись до громадської приймальні, що діє за принципом "єдиного вікна" управління Пенсійного фонду України в Баранівському районі за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 10.

Приймальні дні та години: понеділок-четвер 8:30 - 17:45; п’ятниця: 8:30 - 16:30; обідня перерва: 13:00 - 14:00.Телефони для довідок: (04144) 2-25-40, 4-24-01.

Нагадаємо, у Баранівці Пенсійний фонд впроваджує нові стандарти обслуговування.

Немає коментарів:

Дописати коментар