18 листопада 2015

У Баранівському районі вночі пограбували хлібний кіоск


У ніч на 17 листопада у селищі Мар'янівка Баранівського району пограбували хлібний кіоск. Зловмисники, зірвавши з дверей навісний замок, залізли всередину кіоска та викрали хліб.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

"17 листопада до чергової частини відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки смт Мар'янівка про те, що близько 7:40 ранку вона виявила зірваного з дверей хлібного кіоска навісного замка. У ході перевірки встановлено, що невідома особа, шляхом зриву навісного замка, незаконно проникла в кіоск, звідки викрала хлібо-булочні вироби різного найменування на загальну суму близько 300 гривень", - повідомили у поліції.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 КК України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання до 6-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 12 литопада у центрі Баранівки невідомі обікрали Універмаг.

5 коментарів:

  1. Анонім19.11.15, 08:24

    Це вже показник вкрай важкого становища громадян - в універмазі, крім вкрадених речей, брали також мило, в цьому випадку хліб - можна сказати речі першої неохідності.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.11.15, 22:50

      Це показник вкрай "ефективної" роботи наших місцевих правоохоронних органів, якщо нікого не знаходять і не притягують, то скоро серед білого дня будуть роздягати.

      Видалити
    2. Анонім21.11.15, 00:30

      Давайте будемо чесними. Розкрито теж немало справ, деякі навіть по гарячих слідах. Згадайте, як випускницю пограбували прямо на вулиці. Повернули вкрадене ще навіть випускний не закінчився. А двох мадам влітку, які магазини чистили. Часто знаходили і злодюг, що крали по будинках, гаражах. Тоді ви чогось їх не хвалили... Так, це їхня робота, але я проти того, щоб називати її "вкрай неефективною".

      Видалити
  2. Анонім20.11.15, 18:36

    Правоохоронні органи самі не знають на якому вони світі - вже не міліція, ще не поліція...

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім21.11.15, 19:13

    Цілком згодна з анонімами від 20-21 числа, до того ж, можливо, це керуюча влада у всьому винна і ті, хто видять у кулуарах і протирають штани, які куплені за наші з вами гроші - вони жирують і пірують, а до тих, хто платить останні гроші за газ і світло - їм БАЙДУЖЕ, чи не так?

    ВідповістиВидалити