15 жовтня 2015

Громада Баранівки відремонтувала для бійців 10-го батальйону позашляховик


Громада Баранівки відремонтувала та відправила бійцям 10-го окремого мотопіхотного батальйону, які перебувають зараз у місті Золоте Попаснянського району завантажений допомогою позашляховик.

Про це місто Баранівка повідомив волонтер Микола Тулісов.

12 жовтня відремонтований силами волонтерів та за кошти громади Баранівки джип привезли військовим. До збору більше ніж пів тонни продуктів, якими був завантажений позашляховик, долучилися жителі міста Полонне Хмельницької області.

"Відвідали наших військових у Золотому. Ці хлопці – мої побратими, з якими я довгий час боронив кордони рідної землі. Відремонтованій автівці вони були дуже раді, бо транспорт там вкрай необхідний. Попросили взятись за ремонт їхнього УАЗика, тож цим і будемо далі займатись. Дорогою відвідали наших побратимів, зокрема Олександра Захарчука, який зараз разом із сином тримають оборону у Водяному", – повідомив Микола Тулісов.

За словами волонтерів Миколи Тулісова, Максима Вілівчука та Артура Олійника, які доправили позашляховик із продуктами на передову, незабаром планується доправити для бійців першої роти 10-го мотопіхотного батальйону баню на колесах, яку спорудили власними силами за підтримки громади Баранівки.


Немає коментарів:

Дописати коментар