31 серпня 2015

У Довбиші дільничі інспектори по "гарячих слідах" затримали двох магазинних крадіїв


Баранівські правоохоронці затримали двох чоловіків, котрі в ніч на 29 серпня поцупили з магазину в смт Довбиш гроші, цигарки та пиво. Про те, що його крамницю обікрали, міліцію повідомив власник.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"29 серпня о 8:20 до чергової частини Баранівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від приватного підприємця, жителя смт Довбиш про те, що вночі з його магазину невідомі поцупили продукти та гроші. В ході перевірки даного повідомлення дільничі інспектори встановили, що в ніч на 30 серпня невідомі особи розбили віконне скло та, виламавши металевий прут, проникли до приміщення магазину, звідки викрали спиртне, цигарки та гроші в сумі 900 гривень", - повідомили у райвідділі.

Дільничі інспектори за підозрою у вчиненні крадіжки затримали двох місцевих жителів віком 29 та 38 років, які у скоєному зізналися, викрадене майно у них частково вилучили.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Немає коментарів:

Дописати коментар