13 листопада 2014

Двоє військових з Баранівського району зникли в зоні АТО


У списку тих, хто зник у зоні проведення антитерористичної операції, є двоє мешканців Баранівського району. Це військові 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського Олександр Коростинський з Острожка та Віктор Наливайко з Мирославля.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Коростинський Олександр Віталійович, 13.07.1985 р.н. З 08.08.2014 року зник в районі села Маринівка Донецької області та не повернувся до теперішнього часу. Прикмети: волосся темне, коротке, пряме, вуста товсті, зріст 175 см.


Наливайко Віктор Валерійович, 12.04.1981 р.н. Останній раз виходив на зв'язок 12.08.2014 року та повідомив що він перебуває поблизу смт. Міушинськ, Луганської області. Прикмети: зріст 178 см, лице овальне, волосся хвилясте, темне, борода темна, ніс прямий, вуста тонкі, підборіддя пряме, очі карі. Особливі прикмети: родимка на правій частині спини, пластина на лівому плечі після перелома ключиці, шрам на лівій руці від запястка до ліктя.


Обоє військових зникли на початку серпня після того, як 30-та бригада потрапила у засідку і була обстріляна з градів в районі населеного пункту Степанівка, Донецької області. Тоді зниклими вважалися близько 100 військових 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського. Частині з них вдалося вирватися з оточення та повернутися додому, частина потрапила в полон і нині ведуться переговори по їх звільненню. Але місце знаходження Коростинського і Наливайка досі невідоме.

Немає коментарів:

Дописати коментар