12 травня 2014

У четвер вогнеборці гасили пожежу в Довбиші, а наступного дня в Старій Гуті


8 травня в 00:16 на пункт зв’язку 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що розташований у селищі Довбиш.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Житомирській області.

Черговим диспетчером на місце виклику направлено відділення 29-го пожежного професійного поста смт Довбиш.

На момент виникнення пожежі в будівлі знаходилась власниця 1942 року народження та її троє малолітніх онуків. Старенька прокинулась від відчуття, що задихається і зрозуміла, що сталася пожежа. Разом з онуками вона швидко покинула палаючу будинок.

По прибуттю на місце виклику пожежного підрозділу було встановлено, що дах будівлі охоплений вогнем. Пожежу локалізували в 00:46, а остаточно ліквідували о 3:00. У результаті пожежі знищено покрівлю та пошкоджено перекриття. Загиблих та травмованих немає.

9 травня в обійсті 80-річної жительки селі Стара Гута вогнеборці врятували від знищення вогнем дерев’яний житловий будинок. Господиня будинку проживає сама і хворіє.

За нею доглядає син. Не чекаючи на його допомогу, старенька вирішила самотужки розпалити піч та через необережність підпалила диван.

Прибулі за викликом сусідів рятувальники вже за 15 хвилин локалізували розповсюдження вогню у будинку. Бабусю рятувати не довелося - вона спокійно ходила по вулиці, не усвідомлюючи цілком, що сталося.

У результаті пожежі пошкоджено стіни, стелю, підлогу однієї кімнати на площі 16 кв.м, знищено диван та меблі. Решта 3 кімнати лише закопчені продуктами горіння.


Немає коментарів:

Дописати коментар