14 квітня 2016

Дикий кабан, який наробив переполоху у Вірлі, на африканську чуму не хворів


Дикий кабан, який 10 квітня серед білого дня забіг у село Вірля на городи до людей на африканську чуму свиней (АЧС) не хворів. Такого висновку дійшли ветеринари, провівши лабораторну експертизу.

Про це місто Баранівка повідомив завідувач сектору охорони здоров'я Баранівської райдержадміністрації Віктор Осіпчук.

"Згідно звіту про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу, а саме: паренхіматозні органи дикого кабана, який ми отримали з Житомирської регіональної лабораторії ветеринарної медицини, специфічного свічення для антигену збудника африканської чуми свиней не виявлено", - розповів Віктор Осіпчук.

Нагадаємо, 10 квітня у селі Вірля Баранівського району місцеві жителі знешкодили дикого кабана, який серед білого дня забіг у городи до людей.

4 коментарі:

  1. Анонім15.04.16, 08:59

    Сказав Хіміч В.В., що це далеко не шутки. А цей чоловік дурниць не говорить. Так що команда шухер.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім15.04.16, 10:47

    Так «кабан» той, виявляється, тільки на вигляд був дикий, а насправді його змалку доглядав дядько з Климентіївки - у сусіда-браконьєра поросятко дике купив недорого. Напевно це не єдиний такий їх вихованець, що мовчать хлопці. Кажуть, що цей лісовик і раніше тікав із дому, але завжди повертався, допоки пильна Вірлянська самооборона не продемонструвала свою рішучість.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.04.16, 13:31

      Це виходить, що кабанчик просто бігав в сусіднє село на діскотетку, а його забили?)))) То тут не ветеринарів, а поліцію треба визивати. Це ж кримінал!)

      Видалити
  3. Колобок15.04.16, 16:50

    Котлети були - славні! :)

    ВідповістиВидалити