26 квітня 2016

У Баранівці відзначили 30-ті роковини Чорнобильської катастрофи


26 квітня учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, керівники району, міста, численна громадськість вшанували пам’ять людей, які власним життям і здоров’ям врятували світ від атомного лиха.

Біля пам'ятного знаку «Подвигу тих, хто врятував світ» відбувся мітинг.

До присутніх на мітингу звернулись голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський, голова районної ради Сергій М'ялківський, міський голова Анатолій Душко, голова районної спілки «Чорнобиль-94» Валентин Майданюк, депутат обласної ради Наталія Кокітко, голова районної ради жінок Вікторія Ількович та начальник Баранівського районного сектора УДСНС України у Житомирській області Сергій Нікітчин.

Ліквідаторів аварії на ЧАЕС нагородили подяками, грамотами та грошовими винагородами.

Присутні вшанували пам’ять загиблих та померлих ліквідаторів Чорнобильської катастрофи хвилиною мовчання, після чого відбулось покладання квітів до обеліску на честь загиблих земляків-ліквідаторів, встановленого біля 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини.













Нагадаємо, 19 та 25 квітня у селищах Кам’яний Брід і Довбиш Баранівського району до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи відкрили пам’ятні знаки ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Немає коментарів:

Дописати коментар