09 березня 2016

На Масляну мер Баранівки покаже майстер-клас з випікання млинців


13 березня біля міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича відбудеться «Фестиваль млинця», під час якого мер Баранівки покаже майстер-клас з їх випікання. Початок дійства о 12:00.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

Згідно з планом проведення фестивалю, опублікованому на сайті мерії, учасників народних гулянь чекає театралізоване дійство «проводи зими, зустріч весни», концертно-розважальна програма за участі аматорів  міста та району, ігри, конкурси та козацькі забави.

Крім того, організатори обіцяють провести конкурс на найсмачніший і найкращий млинець, а мер Баранівки Анатолій Душко покаже майстер-клас з випікання млинців.

Програма фестивалю:
  • концертно-розважальна програма за участі аматорів  міста та району
  • театралізоване дійство-проводи зими, зустріч весни
  • випікання млинців, майстер-клас від мера міста
  • конкурс на найсмачніший, найкращий млинець
  • польова кухня
  • ярмарка-продаж
  • майстер клас з рукоділля
  • виставка-продаж майстрів декоративно-прикладного мистецтва
  • ігри, конкурси
  • козацькі забави
  • спалювання ляльки

Нагадаємо, рішення провести святковий фестиваль прийняли члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на черговому засіданні, яке відбулося 24 лютого.

19 коментарів:

  1. Олена10.03.16, 10:44

    Пережили 8 Марта, переживемо і Маслєнніцу.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім10.03.16, 11:54

    Усе в дусі РОСІЙСЬКИХ народних традицій: млинці, проводи зими і зустріч весни, спалювання ляльки. І все за гроші УКРАЇНСЬКИХ платників податків. І це тоді, коли "російські брати" відтяли Крим і загарбали частину Донбасу! Бенкет під час війни, причому з використанням символіки ворога. Прикро й боляче, а ще страшно, що офіційна міська влада пропагує традиції наших ворогів...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.03.16, 19:47

      Заспокойся, любий. Розуміємо, тобі страшно, всюди ворог ввижається... . Не панікуй, все не так погано, як тобі здається. А якщо вже зовсім жижки трусяться від невидимих ворогів що поховались у мерії - піди запишися добровольцем в АТО. Там всі вороги як на долоні. І себе заодно покажеш, який ти патрійот - диванний чи справжній.

      Видалити
    2. Анонім11.03.16, 09:04

      Правильно, хай чоловіки печуть млинці, а жінки ідуть в АТО. У нас давно вже так: Надія Савченко (під час голодування!!!) мужньо й безстрашно переносить усі російські суди, а Корбан та йому подібні "патрійоти" чомусь часто падають в обморок у залі суду. Патріотки України, мобілізуймося! Якщо у нас перевелися чоловіки-патріоти, то будемо захищати країну ми, сучасні амазонки! Слава Україні! Ганьба "недочоловічкам"!

      Видалити
    3. баранівчанин11.03.16, 21:41

      У Віктора Баранова серед чудового іншого є і таке:
      Українці мої! Дай вам, Боже, і щастя, і сил.
      Можна жити й хохлом,
      і не згіркне від того хлібина.
      Тільки хто ж колись небо нахилить
      до ваших могил,
      Як не зраджена вами, зневажена вами Вкраїна?..

      Видалити
    4. Анонім11.03.16, 23:33

      ідіот

      Видалити
    5. Анонім12.03.16, 00:52

      хто? невже автор? вічний спокій його душі

      Видалити
  3. Анонім10.03.16, 12:19

    Такі заходи проходять вже багато років у багатьох містах України. Не бачу нічого страшного.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. терапевт10.03.16, 22:30

      Вірніше, не вже проходять, а ще проходять. А те, що ти не бачиш в тому нічого страшного, свідчить лиш про те, що ти належиш до більшості неотесаних бовдурів, для яких "блін" і "млинець" поняття тотожні. На ранніх стадіях лікувати цю недугу найкраще книжками, можна застосовувати і Googlтерапію, телевізор переважно шкодить. Запущені форми таких хвороб, у більшості випадків, потребують радикальних заходів: від переливання крові із пересадкою головного мозку, до зміни громадянства, або довготривалого анабіозу.

      Видалити
  4. Анонім10.03.16, 12:57

    А майстер-клас з латання ям на дорогах наш мер не хоче показати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.03.16, 17:08

      ТАК, "майстер-клас з латання ям на дорогах" - тоді мабуть усе населення міста прийшло на таке видовище подивитися!!!! Пропозиція дуже влучна, хоча.....так і залишиться на сторінках цього сайту, шкода!!!!

      Видалити
  5. Анонім10.03.16, 17:01

    А де ж віднайти кошти на ці ями - вихід один- продати млинці, які напече мер...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.03.16, 22:39

      не млинці, на таких тусовках це бліни, космос з понеділка буде блін

      Видалити
  6. Анонім11.03.16, 20:46

    то всі,грамотні особи які тут говорять по ділу, а давайте всі прийдемо в неділю, попребуємо млинців, які пан Анатолій спече і вам дасть покоштувати , якщо не сподобаються скажете ,і зможете сказати Анатолію,що вас усіх бентежить, коробить, і з чим ви шановні ба- ра-ни в-ча-нах не згідні, але всі прийдіть ,кого коробить і від чого,я думаю там будуть і лікарі, які вам неодмінно поставлять діагноз, можливо декого по швидкому і івилікують то тоді щей буде диво... всі приходьте там буде дуже цікаво... якщо баранівчани піднімуть проблему дня...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.03.16, 22:38

      Такі тут всі герої написувати. А насправді прийде, тихенько млинців наложить у черево, ще й меру подякує, похвалить і поаплодує. І так само тихенько додому поповзе, далі написувати по те, який мер не такий і все кругом погано.

      Видалити
    2. Анонім12.03.16, 08:50

      Черево тут набють тільки працівники мерії. Може ще когось пригостять із своїх установ. Он після КОН-ФЕ-РЕН-ЦІЇ УКРОП погудів у мерії добряче. Так переживали за Случ, що прийшлося їм горілкою знімати стрес у мерії.

      Видалити
    3. Анонім12.03.16, 14:56

      Не дай Бог скоштувати те, що приготує цей пан. Так і заразитися можна. А лікарі хай краще оглянуть цього пана, бо шиза там прогресує в геометричній прогресії...

      Видалити
    4. Анонім12.03.16, 20:38

      Шиза прогресує тут у багатьох дописувачів не менша. І не треба брехати про УКРОП. Вони не п*ють горілку. Вони п*ють зелений чай, їдять зелений борщ.

      Видалити
    5. Анонім13.03.16, 08:11

      Саме так. Ви ще забули додати, що вони зеленого кольору і літають на зелених тарілках навколо орбіти. Саме там вони нашого пана і зустріли.

      Видалити