16 березня 2016

Команда Баранівського району посіла 4 місце футзальної ліги «Колос» серед ветеранів


12 березня у житомирському спорткомплексі «Динамо» фінішувала футзальна ліга «Колос» серед ветеранів 40 і старші. Протягом місяця 12 команд змагалися за звання найсильнішої у ветеранському футзалі.

Про це повідомляє сайт Спортивний Житомир.

За підсумками півфінальних зустрічей, у боротьбі за третє місце зійшлись Баранівський та Черняхівський райони. З перших хвилин гри ініціативу перехопили гравці Баранівського району, але до загрози воріт Черняхівців не завжди доходило. Команди вичікували на помилку один одного, час йшов, а на табло світилися нулі. У другому таймі футзалісти Баранівки, за підтримки чисельних вболівальників на чолі з начальником відділу у справах сім’ї,молоді та спорту Баранівської райдержадміністрації Надією Ошатнюк, пішли уперед і все частіше стали загрожувати воротам суперника.

Переломним стало необов’язкове порушення правил з боку черняхівців. Неправильно виставлена стінка, невпевнена гра воротаря, чітко виконаний удар, і Баранівка попереду.

Тапер вже команда Черняхова з усіх сил йде вперед та створює декілька стовідсоткових моментів, але впевнена гра воротаря, брак в завершені у нападаючих зводив нанівець всі старання команди. А за 30 секунд до кінця матчу черняхівським футзалістам вдалося зрівняти рахунок. Більш вдалими вони були і в серії післяматчевих пенальті. Команда Черняхівського району- бронзовий призер турніру.

У фіналі зійшлися команди Житомирського та Володарськ-Волинського районів. Гра почалась без розвідки на зустрічних курсах. То одна, то друга команда мали моменти для взяття воріт, але впевнено грали воротарі. Обрізка команди житомирян дала можливість команді Володарська провести швидку контратаку, вийти два на одного, і забити гол. До перерви обидві команди мали шанси для взяття воріт, але перший тайм так і завершився 1:0 на користь Володарськ-Волинського району.

Після перерви команди грали від результату. Житомирські футзалісти старалися більше контролювати м’яч та грати "до вірного". Володарці, за рахунок швидкого переходу від захисту в напад, грали на контратаках. І саме ця тактика дозволила їм збільшити відрив - 2:0.

Після пропущеного голу житомиряни почали грати з п’ятим польовим і зуміли відіграти один м'яч. Після цього на майданчику стало насправді гаряче. Мотивація та прагнення до перемоги все таки більшою були у гравців Володарськ-Волинського району, які в одній із постійних контратак змогли забити гол і довести зустріч до логічного завершення. 3:1 і команда Володарськ-Волиньського району стає переможцем футзальної ліги «Колос».






фото з сайту Футзал Житомирщини, відео з сайту ТОВ ТРК «Союз-TV»

Немає коментарів:

Дописати коментар