15 січня 2016

У Баранівському районі вилетів на узбіччя і перекинувся мікроавтобус


14 січня до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу села П’ятирічка вилетів на узбіччя і перекинувся автомобіль Ford Transit, у якому їхали троє мешканців Хмельницької області.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

"14 січня о 17:30 до служби порятунку «101» Баранівського району від чергового національної поліції надійшло повідомлення про те, що на автошляху поблизу села П’ятирічка злетів на узбіччя та перекинувся автомобіль Ford Transit, у якому їхали троє мешканців Хмельницької області. Ніхто з них не постраждав, однак знадобилася допомога рятувальників, аби витягнути автомобіль на дорогу", - йдеться у повідомленні.

До місця події був направлений черговий караул вогнеборців місцевої пожежної охорони села Дубрівка та бійців 15-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка. Прибувши на місце події рятувальники з’ясували, що дорожнє полотно хоч і було посипане від ожеледиці, однак мало значні нерівності. Мікроавтобус хмельничан під час руху струсонуло, розвернуло на дорозі, і він опинився у кюветі, перевернутий на лівій бік.

Рятувальники за допомогою лебідки та пожежного автомобіля ЗІЛ-131 поставили авто на колеса. Одночасно з цим вогнеборці МПО, зачепивши мікроавтобус за передню частину, витягнули його на автошлях за допомогою пожежного автомобіля ГАЗ-53. Подальшої допомоги рятувальників хмельничани не потребували.

фото прес-служби У ДСНС в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар