09 грудня 2015

У Баранівці до новорічних свят хочуть відновити роботу дюралайтів по вулиці Соборній


У Баранівці до новорічних свят хочуть відновити роботу кольорових дюралайтів по вулиці Соборній. Роботи мають завершити до урочистого відкриття головної ялинки міста, яке заплановане на 18 грудня.

Про це місто Баранівка повідомив заступник міського голови з питань діяльності виконавчого органу ради Василь Савчук.

"До новорічних та різдвяних свят ми хочемо відновити роботу кольорових дюралайтів по вулиці Соборній. Зараз у міському Будинку культури їх підготовляють для того, щоб невдовзі встановити по всій вуліці Соборній, як це і було раніше. Маю надію, що встигнемо це зробити до 18 грудня - дня відкриття головної ялинки міста", - розповів Василь Савчук.

За словами заступника міського голови, всі витрати по відновленню роботи дюралайтів проводять у межах кошторису, який затвердили члени виконкому на засіданні 26 листопада.

фото Віктора Сидорівського

7 коментарів:

  1. Павло09.12.15, 17:01

    Так от куди у кошторисі 25 тисяч! а я, чесно кажучи, думав "новими" гірляндами для ялинки хотіли просто дербанути. Молодці, робіть вулицю як було, а було гарно.

    ВідповістиВидалити
  2. Тетяна09.12.15, 17:03

    А світло відновили біля садочка по вул.Соборній?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім09.12.15, 19:29

    Справді гарно було я вже й забув що такі були)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.12.15, 10:52

      Їх частину також закуповували торік. На літо зняли, а тепер почеплять знову. Не розумію тільки, для чого тоді купувати аж на 25тисяч дюралайту (якщо ціна 1м в Житомирі - 80грн., то це вийде більше 300м), коли просто повісять те, що вже було. Може хіба що поміняють кілька старіших на новіші. Але решта - ті ж самі. Краще б дійсно почепили лампочку біля садочка на Соборній, а то ввечері батьки з дітьми ледве пересуваються в темноті по аварійній алеї та піднімаються незручними сходами, щоб вийти на тротуар. Може лампочку закрутять, коли вже хтось не дай Бог травмується?

      Видалити
  4. Сергій10.12.15, 10:19

    Повісьте на хуторі за ТСОУ (Досааф) хоть декілька фонарів (вул. Б.Хмельницького), бо тут освітлюють вулиці очі диких собак.А живуть на цьому кутку більше тридцяти дітей дошкільного і шкільного віку, яким потрібно у глибокій темряві щоденно долати жахіття сьогодення.Запит від мешканців цього району м.Баранівки.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім15.12.15, 10:18

    А світла біля садочка по Соборній так і немає. Видно, міська рада чекає, щоб там стався нещасний випадок. Як кажуть, доки грім не вдарить, мужик не перехреститься...

    ВідповістиВидалити
  6. Сільрада15.12.15, 13:21

    Цього мера треба постійно дьоргати. Знову якусь штучку придумав.

    ВідповістиВидалити