22 грудня 2015

У Баранівці діти загиблих бійців АТО отримали від влади «миколайчики»


Аби діти бійців АТО не залишились без подарунків на Миколая, влада подбала про це заздалегідь. 18 грудня діти загиблих військових, хоч не під подушку, однак отримали свої «миколайчики».

Відповідні повідомлення опубліковані на сайтах Баранівської міської ради та Баранівської райдержадміністрації.

"Напередодні Дня святого Миколая міська рада привітала з наступаючими новорічними святами дітей загиблих учасників АТО, дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей Баранівської РДА. Юні мешканці міста отримали 28 солодких подарунків", - повідомляє міська рада.

Також 18 грудня у Баранівській РДА привітали з наступаючим Днем святого Миколая дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та дітей загиблих учасників АТО.

"18 грудня, напередодні Дня святого Миколая, діти зі своїми мамами з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, завітали до райдержадміністрації та отримали пакунки з солодощами та йогуртами. Також в цей день святий Миколай приніс подарунки і діткам з сімей, загиблих воїнів АТО", - йдеться у повідомленні на сайті райдержадміністрації.

фото сайту Баранівської РДА

2 коментарі:

  1. Петрович22.12.15, 14:02

    Хлопці Атошники самі окремо відвідали такі сімї та вручили дуже гарні подарунки. Їх організували депутат Ковальський з головою атошників Сінгаївським.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.12.15, 16:42

      Молодці! Добре, коли "миколайчики" надходять дітям від різних інстанцій і просто від добрих людей!

      Видалити