22 листопада 2015

Баранівська школа № 2 відсвяткувала свій 150-річний ювілей


14 листопада Баранівська школа № 2 відсвяткувала свій 150-річний ювілей. На урочистості завітали керівники районної та місцевої влади, ветерани освітянської ниви, випускники школи та батьки учнів.

Перед початком урочистої частини директор школи Сергій Сіцінський провів невеличку екскурсію для почесних гостей класними кімнатами закладу, розповів про здобутки школи та досягнення окремих її учнів і випускників.

У святково вбраній актовій залі, на яку "перетворилась" в цей день шкільна їдальня, відбувся концерт з нагоди ювілею закладу, під час якого звучало багато теплих слів на адресу тих, хто творив історію школи, навчав і виховував в її стінах кілька поколінь дітей, розбудовує і розвиває цей навчальний заклад зараз. Всі, хто в цей день вітав школу зі святом, бажали закладу процвітання, світлого майбутнього та відзначити ще не один ювілей у своїй історії.

Вітаючи педагогічний та учнівський колективи школи зі знаменною датою голова райдержадміністрації Микола Вельчинський сказав, що найближчим часом школа отримає мультимедійне обладнання вартістю 195 тис. грн, а міський голова Анатолій Душко повідомив, що на місці шкільного подвір'я скоро з'явиться спортзал з прозорим дахом.






відеорепортаж дивіться тут, фоторепортаж - тут

Немає коментарів:

Дописати коментар