21 жовтня 2015

У Баранівському районі знайшли хлопчика, який втік з дому після сварки з однокласником


15 жовтня 9-річний хлопчик з селища Червоноармійськ після сварки з однокласником не повернувся зі школи додому. Через добу міліціонери знайшли неповнолітнього втікача у Баранівському районі.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області

До чергової частини Червоноармійського райвідділу міліції зателефонував житель району та повідомив про зникнення його прийомного сина. Схвильований чоловік розповів, що хлопчик не повернувся зі школи. Після невдалих спроб самостійно розшукати школяра, опікун звернувся до правоохоронців.

«Правоохоронці опитали його друзів та однокласників, вчителів та сусідів, обійшли всі подвір’я, закинуті будівлі, лісосмуги та інші місця, де міг би бути хлопчик. Пошуки тривали всю ніч та наступний день.Зрештою, працівники міліції, які проводити пошук уздовж автошляху, помітили змерзлого хлопчину, який причаївся у придорожньому кюветі. Як з’ясувалось, він увесь час ішов по дорозі, коли ж помічав автомобіль – швидко ховався. Так 9-річний хлопчик опинився у Баранівському районі.Уже у райвідділі, відігрівшись, школяр розповів, що напередодні посварився з однокласником. Він вирішив, що його сваритимуть через конфлікт, тому додому не пішов, а вирушив у дорогу», – йдеться в повідомленні.

Міліціонери повернули хлопчика додому. Школяр пообіцяв, що не робитиме необдуманих кроків та завжди буде звертатися за допомогою до прийомних батьків.

Немає коментарів:

Дописати коментар