23 жовтня 2015

У Баранівському районі відбулися змагання з легкоатлетичного кросу


17 жовтня у Першотравенську відбулися змагання з легкоатлетичного кросу, які проходили у рамках V Спортивних ігор школярів Житомирщини 2015/2016 навчального року.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

Учасниками змагань стали 16 команд Житомирської області. Команду Баранівського району представляли вихованці Першотравенського відділення районної дитячо-юнацької спортивної школи (тренери Інна Шнит та Ігор Данилюк).

Кращими легкоатлетами нашої команди стали: Дмитро Ночвай на дистанції 3000 м – ІІ місце;
Руслана Запольська на дистанції 1000 м – ІІ місце; Марія Іщук на дистанції 2000 м – ІІІ місце.

У загальнокомандному заліку команда Баранівського району посіла ІІ місце. Золото виборола команда юних легкоатлетів з Коростеня, бронзу – команда з Малина.

Як повідомив тренер районної ДЮСШ Ігор Данилюк, нині першотравенські легкоатлети готуються до участі у чемпіонаті Житомирської області серед юнаків, юніорів і дорослих, який відбудеться наприкінці жовтня.

Крім того, 4 спортсменів Першотравенського відділення районної ДЮСШ будуть захищати честь Житомирської області на чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу, який відбудеться 15 листопада у Луцьку.


Нагадаємо, 17 жовтня на базі Першотравенської школи пройшов відкритий міжобласний турнір з баскетболу серед юнаків 1999-2000 років народження.

Немає коментарів:

Дописати коментар