07 вересня 2015

Представляти інтереси мешканців Баранівського району в обласній раді будуть 2 депутати


У Житомирській облраді нового скликання, яка нараховуватиме 64 депутати, представляти інтереси жителів Баранівського району будуть 2 депутати. Найбільше представників матиме Житомир - 12.

Відповідна постанова опублікована на сайті Центрвиборчкому.

Відповідно до постанови ЦВК № 216 від 3 вересня 2015 року Житомирська обласна рада нового скликання нараховуватиме лише 64 депутати. У теперішньому скликанні - 112 депутатів. Тобто кількість депутатів обласної ради зменшиться майже вдвічі.

Відтепер найбільше представників у Житомирській обласній раді матиме Житомир - 12 та Житомирський район - 4. Також 4 депутати буде від Бердичева.

По 3 депутати в облраді отримають міста Коростень та Новоград-Волинський.

По 2 мандати будуть мати депутати з Андрушівського, Баранівського, Бердичівського, Володарсько-Волинського, Ємільчинського, Коростишівського, Новоград-Волинського, Олевськиого, Попільнянського, Радомишльського, Ружинського, Черняхівського та Чуднівського районів.  Лише по 1 мандату в обласну раду отримають Червоноармійський, Романівський, Народицький, Малинський, Любарський, Лугинський, Коростенський та Брусилівський райони.

Нагадаємо, висування кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови, старости розпочинається за 34 дні до дня голосування, тобто – 21 вересня.

Немає коментарів:

Дописати коментар