04 вересня 2015

На літнє оздоровлення дітей із бюджету Баранівського району витратили 105 тис. грн


Цього року на літнє оздоровлення дітей із районного бюджету витратили 105 тис. грн, майже половина з яких пішла на закупівлю путівок у Кам’янобрідський санаторій пільговим категоріям дітей.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

"Із районного бюджету на літнє оздоровлення дітей було виділено 105 тис. грн, з яких 50 тис. грн було витрачено на закупівлю путівок у Кам’янобрідський санаторій пільговим категоріям дітей, 25 тис. грн – на функціонування оздоровчого табору на базі Баранівської комунальної центральної районної лікарні та 30 тис. грн – на роботу пришкільного табору в Першотравенську", - повідомляють на сайті райдержадміністрації.

Як зазначено у повідомленні, за 14 днів роботи пришкільного літнього табору на базі Першотравенської загальноосвітньої школи відпочили 115 учнів.

Нагадаємо, у поточному році не було передбачено фінансування оздоровлення дітей Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, для порівняння, у 2014 році Фондом було використано понад 10 млн грн, за які оздоровлено майже 5 тисяч дітей.

1 коментар:

  1. Анонім07.09.15, 20:04

    Як може розподіляти путівки для дітей, батьки яких є учасниками в АТО, людина, яка підтримувала Яника, завдяки якому ми маємо таке "щасливе" тривожне дитинство для наших дітей ???

    ВідповістиВидалити