08 серпня 2015

У Баранівці 20-річний парубок на ''позиченому'' бусі збив насмерть чоловіка і втік


Рано-вранці 8 серпня у місті Баранівка по вулиці Першотравневій 20-річний житель району на чужому мікроавтобусі скоїв смертельну аварію і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"8 серпня о 5:05 надійшло повідомлення від чергового служби порятунку про те, що по вулиці Першотравневій автомобіль, який рухався у напрямку Першотравенська, збив скутер "Фаворит" під керуванням місцевого жителя 1981 року народження, який рухався в попутному напрямку. У результаті аварії скутерист загинув. Винуватець аварії місце пригоди залишив, поїхавши у невідомому напрямку", - повідомили в міліції.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці розшукали автомобіль та чоловіка, який скоїв смертельну аварію. Ним виявився 20-річний житель села Іванівка, який незадовго до аварії ''позичив'' автомобіль Volkswagen Transporter у місцевого підприємця.

"8 серпня о 5:30 надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що близько 5 години ранку на території власного приватного кафе-магазину він виявив відсутність свого автомобіля Volkswagen Transporter. У ході перевірки встановлено, що, скориставшись відсутністю господаря, автомобілем незаконно заволодів житель села Іванівка, 1995 року народження. В подальшому, рухаючись на викраденому авто по вулиці Першотравневій, він здійснив наїзд на скутер "Фаворит", - повідомили у райвідділі.

Співробітники Державтоінспекції водія затримали і доставили до райвідділу міліції.


Фото прес-служби УМВС України в Житомирскій області
Нагадаємо, 27 липня у Баранівці по вулиці Першотравневій водій скутера "догнав" гужову повозку і потрапив у лікарню.

Немає коментарів:

Дописати коментар