30 липня 2015

У Баранівці по "гарячих слідах" міліція затримала крадія велосипеда


29 липня у Баранівці крадій поцупив велосипед у 15-річної місцевої жительки. Правоохоронці особу зловмисника встановили. Викрадений велосипед у нього вилучили. Наразі триває подальше розслідування.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області

"До райвідділу міліції звернулась 15-річна жителька райцентру. Дівчина повідомила, що поблизу магазину викрали її велосипед, який вона залишила без нагляду. У ході слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 24-річний місцевий житель. Викрадений велосипед у нього вилучили. ", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Баранівському райвідділі міліції, 26 липня також сталася схожа подія: по "гарячих слідах" правоохоронці затримали 30-річного крадія, який поцупив велосипед, залишений біля магазину по вулиці Дзержинського.

"26 липня до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки міста Баранівка, 1962 року народження, про те, що близько 13:00 в місті Баранівка на вулиці Дзержинського невідома особа здійснила крадіжку її велосипеда", - йдеться у повідомленні.

У ході слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 30-річний мешканець села Климентіївка Баранівського району. Викрадений велосипед у нього вилучили та повернули власниці. Наразі триває подальше розслідування.


Нагадаємо, на Баранівському міському ринку злодій поцупив у жінки гаманець з грошима.

Немає коментарів:

Дописати коментар