13 липня 2015

У Баранівському районі для бійців 30-ї бригади відремонтували КРАЗ


8 липня з Баранівського району до Новоград-Волинської 30-ї окремої механізованої бригади відправився військовий автомобіль КРАЗ. Щоб відремонтувати авто, майстрам з Дубрівки знадобилося три тижні.

В автомобілі були пошкоджені коробка щеплення, проводка, ходова, акумулятори, двигун. Довелося проводити зварювальні роботи, адже бачки були пробиті уламками снарядів. Далося взнаки і бездоріжжя.

Ремонт автівки обійшовся у майже 60 тис. грн. Щоб вдихнути нове життя в понівечений уламками снарядів та бездоріжжям військовий КРАЗ, майстри ДП «Дубрівка» ЗАТ «Львівський керамічний завод» трудилися впродовж трьох тижнів,

8 липня за автомобілем приїхали: голова райдержадміністрації Микола Вельчинський, представник Баранівсько-Романівського об’єднаного райвійськкомату Богдан Довгий та головний старшина групи матеріального забезпечення 30-ї бригади Роман Бабатенко.

"Від райвійськкомату нам поступила рознарядка допомогти в ремонті автомобілів, які будуть відправлені до частин, що беруть участь в АТО. Найперше ми поїхали до частини, яка базується у Новограді-Волинському, де нам показали ,який є транспорт. Ми вибрали із того, що залишилось, і попросили Валентину Петрівну разом з працівниками її підприємства допомогти в ремонті цього КРАЗА", - розповів Микола Вельчинський.



Нагадаємо, 7 липня із Баранівки в зону АТО відправився відремонтований місцевими підприємцями автомобіль, яким перевозитимуть поранених.

фото та відео Оксани Пилипчук

Немає коментарів:

Дописати коментар