08 липня 2015

У Баранівському районі перейменують 2 села, що підпадають під Закон про декомунізацію


Згідно рекомендацій Українського інституту національної пам'яті у Баранівському районі буде перейменовано 2 села, що підпадають під дію Закону про декомунізацію.

Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр «Info-Light».

«На основі даних моніторингу Українського інституту національної пам’яті, створили інтерактивну карту з 877 українських населених пунктів, які мають перейменувати до 21 листопада. Інтерактивна карта забезпечує масштабування, розміщення великих масивів даних з відповідними підписами за якісними характеристиками, постійне оновлення, функціональну надбудову та точну прив’язку населених пунктів відповідно до їхнього географічного розташування», – йдеться у повідомленні.

Завдяки інтерактивній карті можна буде ознайомитись, яке конкретне село чи місто потребує зміни чи повернення історичної назви у певній області чи районі. На неї нанесли 28 міст, 48 містечок, 801 селищ і сіл. Дані будуть оновлюватися.

Області на карті позначені різними кольорами, в залежності від густини населених пунктів, що треба перейменувати.

Згідно рекомендацій Українського інституту національної пам'яті у Баранівському районі буде перейменовано 2 села: П'ятирічка і Червонопрапорне.


Немає коментарів:

Дописати коментар