22 червня 2015

У Острожку згорів дах у житловому будинку: загиблих та травмованих немає


21 червня у селі Острожок Баранівського району сталася пожежа у приватному цегляному житловому будинку. Прибувши за викликом рятувальники встановили, що вогнем охоплено дах будівлі.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу у житловому будинку, що розташований у селі Острожок, надійшло на пункт зв’язку 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка о 8:45. До служби порятунку зателефонував власник, який і виявив загоряння.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події було встановлено, що вогнем охоплено дах будівлі, а на відстані близько п’яти метрів від осередку займання знаходиться дерев’яний сарай. Щосекунди полум’я могло перекинутись на нього, проте, завдяки злагодженим та оперативним діям вогнеборців цього не сталося.

За даними пожежних, о 9:20 пожежу локалізували, а о 12:15 - повністю ліквідували. Проте вогонь встиг знищити покрівлю, перекриття та пошкодив стіни.

Остаточну причину виникнення загоряння, а також суму збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюють фахівці. У результаті пожежі загиблих та травмованих немає.

Немає коментарів:

Дописати коментар