29 квітня 2015

У Баранівській ЗОШ № 2 посадили "Калину єднання першокласників"


Учні трьох перших класів Баранівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №2 ім. Ольги Сябрук посадили у подвір'ї школи кущ калини, як символ єднання першокласників.

Ідея цієї символічної посадки належить вихователю групи продовженого дня 1-В класу Баранівської ЗОШ №2 Ганні Тимощук.

Її ініціативу підтримали колеги - вихователі груп продовженого дня інших двох класів: Тетяна Боброва, Надія Андросович, Ганна Желізняк та вчитель молодших класів Світлана Полоневич.

"У нас діти всіх трьох перших класів дуже дружать між собою. Тому, щоб закріпити цю дружбу на майбуття, ми вирішили посадили в одну ямку три кущі калини, як символ єднання всіх трьох класів нашої школи. Посадили ми її 23 квітня, а через неділю, 27 квітня, прийшли провідати свою підопічну - полити водою, підв'язати стрічкою", - розповіла Тетяна Боброва.





6 коментарів:

  1. оксана30.04.15, 00:18

    Цікава традиція, з дітей треба починати, щоб змінити щось в ментальності нації.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім30.04.15, 11:10

    Ще щоб хто коло адміністрації дуба люстрації посадив ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.04.15, 19:19

      Не буде , мабуть, такої " радості".

      Видалити
    2. Павло30.04.15, 20:07

      Дуб люстрації ахаха))) Класна ідея! я ЗА!

      Видалити
    3. Анонім03.05.15, 15:07

      Підтримую! і всі хто не пройшов люстрацію мають висіти на тому дубі!

      Видалити
    4. Тамара04.05.15, 19:05

      Розповідається про дітей. Похваліть дітей, батьків, які допомагали дітям шукати, виготовляти, вчити матеріали про калину. Хлопчик тримає в руках горщик із калиною із бісеру, то ж праця мами, яка цікавиться навчанням свого синочка, і показує своїми діями, що ця праця дуже важлива. А дівчинка тримає картину... Придивіться до робіт в руках дітей, похваліть... Вам не цікаво, якими вони виростуть? Якщо вони будуть бачити, відчувати любов, доброту, повагу - то такими і виростуть добрими, чуйними людьми! А про все інше пишіть в коментарях під іншими новинами, які не відносяться до діток.

      Видалити