19 лютого 2015

У Баранівці "Лісапетний батальйон" зібрав 28 тис. грн. на підтримку військових


19 лютого у міському Будинку культури ім.А.Пашкевича відбулося два благодійні концерти гурту «Лісапетний батальйон» на підтримку українських військових. Організатором концертів виступили волонтери громадської організації «Сонячне сяйво Житомирщини».

Два благодійні концерти переможців шоу «Україна має талант» - гурту «Лісапетний батальйон» у Баранівці відвідало близько 700 чоловік. Наталія Фаліон зі своїм колективом виконала, як добре знані, так і абсолютно нові пісні.

Як повідомили організатори концерту, всі зібрані кошти (28 тис. грн.) буде направлено на підтримку військового шпиталю та бійців 95-ї окремої аеромобільної бригади.







3 коментарі:

  1. Анонім26.02.15, 13:20

    Волонтери та жіночки з "Лісапетного батальйону" - просто супермолодці! І 95-й бригаді допомогли, і жителів міста розважили. Непокоїть лише одне: невже рівень нашої культури та IQ настільки низький, що непрофесійний спів сприймається "на ура", а професійне виконання музичних творів ніхто не хоче слухати навіть безкоштовно. Для порівняння згадаймо фестиваль хорової пісні ім.А.Пашкевича, де Миргородський Народний хор слухали переважно такі ж самі учасники фестивалю. Прикро, що посередність нині цінується вище, ніж професіоналізм...
    Але, як би там не було, зроблено добру справу, адже в нинішніх умовах будь-яка допомога солдатам - понад усе, бо вони захищають Батьківщину!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім26.02.15, 21:29

    Про смаки не дискутують, на жаль.

    ВідповістиВидалити