26 грудня 2014

У Новограді-Волинському урочисто зустріли бійців 30-ї мехбригади, які повернулися з АТО


Ввечері 25 грудня барабанне шоу на пероні залізничного вокзалу влаштували мешканці Новограда-Волинського на честь повернення із зони проведення антитерористичної операції бійців 10-го окремого мотопіхотного батальйону 30-ї окремої механізованої бригади.

Про це повідомляє сайт zhitomir.info

Донедавна батальйон ніс службу в Херсонській області, обороняючи на блокпостах Арабатську стрілку, Генічеськ і Чонгар. Наразі їх змінили прикордонники.

Люди з квітами, кульками і прапорами прийшли, аби подякувати своїм землякам, які півроку несли службу. Більше доби 400 військовослужбовців провели у дорозі, з потяга виходять втомлені, але радіють теплому прийому, дякують за підтримку дітям і волонтерам.

«Всі повернулися, всі живі, здорові. Усі радісно чекають на зустріч зі своїми рідними і близькими», - каже командир роти з позивним «Кагор».

Тепер на бійців чекає відпочинок і святкування Нового року у родинному колі. А далі вони знову повернуться до служби.







фото та відео сайту zhitomir.info

4 коментарі:

  1. Анонім27.12.14, 09:28

    Оце справжні захисники, мужні,порядні із такими сумними очима...Гордість просто розпирає груди,хочеться кричати на весь Всесвіт,щоб Господь їх беріг!!!Слава нашим героям,скромним,відважним мужчинам,які роблять свою справу чесно і віддано! Ось справжні мужики, а не ті гандони, які тут підписуються "Анонімами" і зловтішаються один з одного.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анатолій28.12.14, 06:06

      А ти чим підписався ... Стань перед зеркалом тай подивись на себе про шо ти говориш . Я вчора віз декількох хлопців з Н-Волинська до дому в Баранівку, багато розказували скільки серед нашого народу є зрадників...

      Видалити
  2. Анонім27.12.14, 11:23

    Переглянула фото зі сльозами на очах... Нехай Господь-Бог береже їх...

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім27.12.14, 18:11

    Нехай їх береже Бог

    ВідповістиВидалити