23 жовтня 2014

Бюлетені та виборчі дільниці у Баранівці охоронятимуть громадські активісти

У день виборів міліція збирається долучити до охорони порядку максимальну кількість громадських формувань та активістів. Тож цілком можливо, що учасники громадського формування з охорони громадського порядку «Баранівка-Правопорядок» отримають законне право охороняти виборчу документацію, у тому числі і бюлетені, а також слідкуватимуть за порядком на виборчих дільницях Баранівки.

"Нині проведено попередні розрахунки сил і засобів, які чергуватимуть на виборчих дільницях. На охорону громадського порядку у Житомирській області планується залучити понад 1,5 тисячі міліціонерів, а також максимальну кількість членів громадських формувань та представників громадськості, які допомагатимуть забезпечувати правопорядок на територіях, прилеглих до виборчих дільниць", - повідомили в прес-службі УМВС в Житомирській області.

За словами заступника начальника обласного УМВС – начальника міліції громадської безпеки Юрія Лебедя, Житомирська область уже отримала необхідну кількість виборчих бюлетенів, які наразі взяті під цілодобову охорону працівниками міліції. Правоохоронці заступлять на охорону безпосередньо виборчих дільниць з моменту отримання ними бюлетенів. Після визначення автотранспорту, який здійснюватиме перевезення цієї документації, підрозділами Державтоінспекції буде також проведено його технічний огляд та інструктаж водіїв.

Керівник громадського формування з охорони громадського порядку «Баранівка-Правопорядок» Володимир Кундельсьий розповів, що їхні представники дійсно збираються долучитися до охорони порядку на всіх виборчих дільницях міста Баранівка та зауважив, що доступу до виборчої документації вони не матимуть.

2 коментарі:

  1. Анонім23.10.14, 21:29

    Виступ пана Кундельського ще раз доводить те, що да на організація створена під вибори , для політичного піару і не більше. Чому героїчне формування "Баранівка-Правопорядок" не охороняє правопорядок в місті. Я жодного разу активістів даного формування з моменту його створення ніде не помічав.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім24.10.14, 19:05

    А чому Кундельськый не говорить про те що його формування не допустили до так званої охорони виборчих дільниць, через те що формування докінця не зареєстровано????

    ВідповістиВидалити