15 вересня 2014

У Баранівці пройшла Спартакіада серед учнів ДЮСШ


11 вересня у Баранівці відбулася Спартакіада серед учнів Баранівської районної ДЮСШ, присвячена Дню фізичної культури і спорту, який в Україні відзначають 13 вересня. Хлопці та дівчата змагалися у трьох видах спорту: легка атлетика, волейбол та міні-футбол.

Юних спортсменів, а це вихованці Баранівського, Першотравенського, Кам’янобрідського, Полянківського та Кашперівського відділень, з початком змагань привітали міський голова Анатолій Душко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Михайло Мирончук, директор Баранівської ДЮСШ Володимир Присяжнюк, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Надія Ошатюк.

Проходили змагання на території парково-спортивного комплексу ім.Василя Хоменка.

Переможцями у легкій атлетиці стали:
  • у бігу на 300 м серед дівчат – Богдана Хмільовська (Першотравенськ), серед хлопців – Артем Яремчук (Першотравенськ);
  • у бігу на 500 м серед дівчат – Іонеса Рибіцька (Баранівка), серед хлопців – Михайло Білюнас (Першотравенськ);
  • у бігу на 600 м серед дівчат – Руслана Запольська (Першотравенськ), серед хлопців – Дмитро Ночвай (Першотравенськ).
  • у командній естафеті переможні місця розподілилися таким чином: І місце – Першотравенська команда, ІІ місце – Полянківська, ІІІ – Кам’янобрідська, ІV - Баранівська.
Переможцями у командних видах спорту стали:
  • волейбол серед хлопців: І місце – команда Баранівського відділення ДЮСШ, ІІ місце – команда Кам’янобрідського відділення, ІІІ місце – Кашперівського, ІV – Першотравенського відділення;
  • волейбол серед дівчат: І місце – Баранівська команда, ІІ – Кашперівська, ІІІ – Кам’янобрідська, ІV – Першотравенська, V – ще одна баранівська команда.
  • міні-футбол: золото та срібло вибороли дві команди Баранівського відділення ДЮСШ, бронзу – Першотравенська команда, IV та V місця розділили ще одна команда із Баранівки та юні футболісти з Полянок.




baranivka.blogspot.com

Немає коментарів:

Дописати коментар