07 серпня 2014

У Баранівському районі оголосили триденну жалобу

У Баранівському районі з 7 по 9 серпня тривають дні жалоби за загиблими військовослужбовцями 30-ї механізованої бригади. У ці дні в містечках і селах району вивісять прапори з чорними стрічками та відмінять усі розважальні заходи. Про це йдеться у спільному розпорядженні в.о. голови райдержадміністрації Володимира Хіміча та в.о. голови районної ради Володимира Цицюри.

«У зв’язку із загибеллю під час виконання службових обов’язків військовослужбовців 30-ї гвардійської механізованої бригади Збройних Сил України оголосити у Баранівському районі 07-09 серпня днями жалоби за загиблими військовослужбовцями», - йдеться у розпорядженні від 6 серпня 2014 року, опублікованому на офіційному сайті райдержадміністрації.

У дні жалоби на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій усіх форм власності приспустять державні прапори України із траурною стрічкою на знак скорботи за загиблими.

Також пропонують усім установам та підприємствам Баранівського району відмінити будь-які розважально-концертні заходи та спортивні змагання.

Нагадаємо, що 5 серпня у Кам’яному Броді поховали Костянтина Дронговського, 6 серпня селище Довбиш попрощалося з Віталієм Медушевським, 8 серпня має відбутися поховання мешканця села Берестівка Віктора Приймака. Усі вони – бійці 30-ї окремої аеромобільної бригади, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Немає коментарів:

Дописати коментар