14 серпня 2014

У Баранівці поховали 36-річного підполковника Віктора Новіцького


13 серпня у місті Баранівка з військовими почестями провели в останню путь підполковника управління оперативного командування «Північ» Віктора Павловича Новіцького.

Офіцер Віктор Новіцький загинув під час виконання бойового завдання у зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Віктор Павлович Новіцький народився 14 квітня 1978 року в селі Климентіївка Баранівського району. Після закінчення місцевої школи він продовжив навчання у військовому ліцеї, згодом – в Одеському військовому училищі, а потім – у військовій академії в місті Києві.

Військовослужбовець разом із дружиною проживав у місті Рівному Житомирської області. У селі Стара Гута Баранівського району в нього залишилися батьки та брат.

Провести Віктора Новіцького в останню путь прийшло кілька сотень мешканців Баранівського району, а також приїхали його колеги по службі.

Труну з підполковником Збройних Сил України військові несли на руках від будинку його батьків у селі Стара Гута до міського кладовища Баранівки, а це близько 3 км дороги.











Нагадаємо, підполковник Віктор Павлович Новіцький загинув на сході України під час обстрілу «Градом», рятуючи бійця механізованої бригади.

3 коментарі:

  1. Анонім16.08.14, 08:12

    Будь проклята война. Невыносимо смотреть на такие лица родных и близких

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім23.08.14, 00:32

    Герої не вмирають!

    ВідповістиВидалити