27 липня 2014

Блондинка на Mazda влетіла в паркан в центрі Баранівки


В Баранівці автомобіль Mazda синього кольору врізався в паркан на розі вулиць Дзержинського та Фрунзе. ДТП трапилась в обідню пору 27 липня. В момент аварії легковик, рухаючись по вулиці Дзержинського в напрямку центру міста, виконував правий поворот на вулицю Фрунзе.

«За кермом Mazda була блондинка. Напевне, не впоралась з керуванням, тому й вилетіла на бордюр і пом’яла паркан», - розповіли очевидці аварії, які бачили, як авто витягували «з пастки» за допомогою мікроавтобуса.

За попередніми даними, в ДТП ніхто не постраждав, автомобіль отримав незначні пошкодження. Співробітників Державтоінспекції на місці аварії не було.




4 коментарі:

  1. Анонім28.07.14, 18:22

    Давно його треба було знести да так щоб i слiду його не було - слiпий поворот. Тей хто виiздить iз Фрунзе взагалi нiчого не бачить. По тротуарi вiд магазину велосипедисти так шниряють.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим Пашкевич28.07.14, 18:50

      Ваша правда. Навіть якщо висунутись на дорогу, то все одно куча машин біля магазину все закриває. Там часто аварії всякі. Скоро осінь, діти в школу там часто переходять дорогу. Може треба з цим вже щось зробити? Світлофор чи хоч зебру якусь.

      Видалити
  2. Анонім29.07.14, 08:57

    Поставити замiсть нього сiтку. А Даiшникам слiдкувати щоб не ставили авто не бiльше 10м вiд Т-образн. перехрестя. Iначе когось покалiчать або ще хуже,не дай Боже,поховають. Були б зам. и мер Гнилориба з Душком на свому мiсцi поважна особа господиння магазину Ольга давно би цю проблему рiшила.

    ВідповістиВидалити