31 липня 2014

У Баранівці дитячий магазин «Сонечко» готує сюрпризи для перших покупців


1 серпня у Баранівці для відвідувачів відкриє свої двері новий магазин дитячого одягу «Сонечко». З нагоди свого Дня народження «Сонечко» підготувало безліч сюрпризів та подарунків для дітей та їхніх батьків.

Тож не пропустіть унікальну нагоду стати першим покупцем щойно відкритого магазину. Широкий вибір якісного та сучасного одягу для дівчаток та хлопчиків, речі для новонароджених, засоби гігієни для малюків, підгузки, дитяча постільна білизна та море цікавих іграшок на будь-який вік та вподобання.

Усе це відтепер можна придбати в одному місці – на другому поверсі нещодавно збудованого магазину по вулиці Леніна, 19 (поряд з дитячим майданчиком).

Увесь асортимент товарів – найвищої якості та ще й за найпривабливішими цінами у Баранівці. З нагоди свого відкриття магазин «Сонечко» пригощатиме маленьких відвідувачів солодощами, а батькам, які вирішать здійснити покупку саме в цей день, даруватиме корисні подарунки. На першого покупця очікує особливий сюрприз. Тож не забудьте завітати до «Сонечка» та здійснити вигідну покупку саме 1 серпня.

Магазин дитячого одягу «Сонечко» працюватиме щоденно – без перерв та вихідних
з 9.00 до 18.00 (у неділю – до 15.00).






Немає коментарів:

Дописати коментар