03 липня 2014

Литвин у Баранівці розповів про угоду з ЄС та загрозу війни по всій країні


29 червня народний депутат Володимир Литвин відвідав Спартакіаду Єдності у Баранівці. Під час свого візиту він не лише оцінював спортивний потенціал району, а й спілкувався з місцевими мешканцями.

Вітаючи жителів району з Днем Конституції, Володимир Литвин відмітив, що чітке виконання основного закону держави дозволить навести лад в країні.

«Коли всі виконуватимуть Конституцію - в країні буде порядок. І не потрібно буде її переписувати при кожній зміні влади, для того щоб підігнати країну під бачення того, чи іншого вождя. Конституція 1996 року чітко фіксує все, що належить зробити, щоб Україна була справді європейською не на словах, а на ділі», - сказав Володимир Литвин, відмітивши важливу роль Конституції саме зараз – в ситуації «неоголошеної війни, яку веде проти нас Росія, війни, в якій беруть участь, у тому числі, й представники «5 колони», які шукають будь-яку можливість, щоб комусь здатися в полон».

Під час спілкування з журналістами Володимир Литвин висловив свою думку з приводу останніх подій в державі, зокрема щодо підписання угоди про Асоціацію з ЄС.

«Це шанс, який ми можемо реалізувати, але цей шанс вимагає великої відповідальності та великої роботи, перш за все, над нашою конкурентоспроможністю. А конкурувати ми зможемо не скоро, не скоро ми закриємо свої стихійні ринки і т.д. Є безліч проблем на шляху до Європи, а поки у нас така ілюзія: угоду підписали і одразу золотий дощ впаде на Україну», - сказав депутат.

Саме тому, на думку нардепа, зараз недоцільно поспішати з перевиборами до Верховної Ради.

«Заданий такий темп, що причина всіх бід - це Верховна Рада. Особливо в цьому демонструють таку наступальну позицію ті люди, які з рук цієї Верховної Ради отримали владу. Але потрібно спочатку прийняти вичерпний перелік тих рішень, які потрібні країні для припинення війни, для утримання конституційного устрою, для того, щоб економіка остаточно не впала, для того, щоб вирішити ті кадрові проблеми, які вважає за необхідне вирішити президент України, для того, щоб визначитися, на яких засадах буде базуватися Україна. І нарешті ще один момент – прийняти зрозумілий закон про вибори, не під момент: нагнути країну під себе, під закриті партійні списки», - зазначив народний депутат.

Володимир Литвин вважає, що поспіх з перевиборами до парламенту може стати рушійною силою нової неоголошеної війни, яка охопить всю країну.

«Якщо хочете мою точку зору знати, то я вам скажу – що війна буде на всій території країни, бо озброєні люди, які шукатимуть собі роботу, на кожному окрузі вони будуть палити шини, супроводжуватимуть одного з кандидатів, битимуть прихильників іншого кандидата. І тоді Україна отримає таку неоголошену війну на всій території. Ви згадаєте мої слова – я ще ніколи не помилявся», - запевнив народний депутат.


Не забув Володимир Литвин поділитися зі своїми виборцями і останніми напрацюваннями у парламенті. Мова йде про проект постанови про призов депутатів на військові збори.

«Оскільки депутати демонструють, що вони не тільки у футболі розбираються, а й у воєнній справі, я зареєстрував проект постанови про те, щоб з 21 липня по 21 серпня військовозобов’язані депутати були призвані на збори і щоб ці збори були проведені в Донецькій, Луганській та Херсонській областях - тоді буде більше реалізму в їх словах і практичних діях», - розповів Володимир Литвин.

Нагадаємо, 29 червня у Баранівці відбулась районна Спартакіада Єдності.

2 коментарі:

  1. Анонім05.07.14, 05:34

    Питання: хто виживе після глобальної ядерної війни?
    Відповідь: таргани і Литвин.
    (с) народна мудрість.

    ВідповістиВидалити
  2. люди ,а десь иде война справжня не спортивна

    ВідповістиВидалити