28 липня 2014

Баранівський водоканал просив 99 тис. грн. на зарплату, а дали 30 – на насоси


Комунальне підприємство «Баранівка міськводоканал» звернулося до Баранівської міської ради з проханням надати фінансову допомогу в розмірі 149 тис. грн для зменшення збитковості підприємства.

Про це 23 липня на засіданні сесії повідомила секретар Баранівської міськради Зінаїда Шикула.

«Міськводоканал просить надати фінансову допомогу для забезпечення зменшення збитковості підприємства, зумовленого ростом цін на паливно-мастильні матеріали, енергоносії, збільшення розміру мінімальної заробітної плати», - повідомила Зінаїда Шикула.

У зверненні до депутатів водоканал просив 149 тис. грн.: для придбання резервного насосного обладнання 30 тис. грн., для виплати заборгованості по заробітні платі працівникам підприємства – 99 тис. грн., для оплати робіт по розвідці корисних копалин баранівського родовища піску – 20 тис. грн.

Депутати прийняли до відома звернення, але задовольнили прохання лише частково.

«У нас зараз критична ситуація з насосами і ми можемо залишити місто без води. Враховуючи ситуацію, що на минулому тижні хлопці титанічними зусиллями їх відремонтували, пропоную надати 30 тисяч на купівлю двох насосів. Насоси – це не обговорюється, а ще там є 25 тисяч, з бюджету розвитку трохи віддамо, далі будемо думати, яким чином фінансувати і що робити», - відмітив заступник міського голови Вадим Гнилориба, порадивши директору комунального підприємства - «Володимир Григорович (Заремба, - ред.), беріть потрошки».

Пропозицію заступника мера про виділення 30 тис. грн. на резервні насоси депутати підтримали, а до інших проблем водоканалу пообіцяли повернутися при наявності відповідного фінансування.


3 коментарі:

  1. Павло29.07.14, 21:57

    20 тисяч на всякі розвідки копалин піску можна і не викидати. Не настільки ці розвідки зараз важливі. Краще допомогти комусь чи зарплату людям дати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.08.14, 01:07

      що до розвідки - то пісчаних копанок народ "розвідав" безкоштовно таку кількість аби було кому продавати.

      Видалити
  2. Анонім07.08.14, 00:20

    А яке авто у Володимира Григоровича Заремби?? Може хто знає?

    ВідповістиВидалити