29 червня 2014

У Баранівській міській раді інвесторів посилають на…


В перших числах червня заступник міського голови – керуюча справами виконкому Баранівської міськради Оксана Бабінець відвідала семінар-тренінг з питань стратегії просування малих міст та підвищення їх інвестиційної привабливості, який відбувся у Києві.


По приїзду з відрядження заступник міського голови дала інтерв’ю, в якому розповіла про сам тренінг, поділилася ідеями, як покращити інвестиційний потенціал Баранівки та зробити місто привабливим для інвесторів.

У відповідь на запитання, де потенційні інвестори можуть відшукати інформацію про Баранівку і ознайомитися з пропозиціями міста, Оксана Бабінець радить завітати на офіційний сайт, де вся інформація для інвесторів розміщена на двох мовах – українській та англійській.

«Для цього необхідно завітати на наш офіційний сайт – http://mrada.baranivka.info, де знаходиться вся інформація про Баранівку, у тому числі й про її історію, символіку, інвестиційний потенціал (до речі, основна інформація про місто та інвестиційна пропозиція розміщені крім української, ще й англійською мовою). Тут можна також ознайомитися з нормативними та іншими актами міської ради й міськвиконкому, їх регуляторною діяльністю, прочитати останні новини й анонси та багато інших матеріалів. Варто зазначити, що інформація на сайті систематично оновлюється. Тож ласкаво просимо на офіційний сайт Баранівської міської ради», - йдеться в інтерв’ю заступника голови міської ради, опублікованому на сайті мерії.


Цікаво, що вказане активне посилання, за яким наче б то знаходиться вся необхідна для інвесторів інформація, відправляє читачів зовсім не на офіційний сайт міської ради, а на приватний ресурс. Цей неприємний момент, звичайно, можна пояснити технічною помилкою або банальною неуважністю, але і на офіційному сайті Баранівської міської ради немає жодного слова про те, що може зацікавити потенційного інвестора: вільні земельні ділянки, незадіяні приміщення, майнові комплекси, перспективні напрямки діяльності. На офіційному сайті міської ради у розділах «Інвесторам», «Інвестиційний паспорт» та «Інвестиційні пропозиції» інформація взагалі відсутня.



Тож яким чином підприємці, які готові створювати нові робочі місця, вкладати кошти в розвиток міста та покращувати життя його мешканців, можуть дізнатися про Баранівку та її потенціал – невідомо.

Нагадаємо, міський голова Анатолій Душко запевняв, що задля залучення інвестицій в Баранівку, готовий брати участь у різноманітних конкурсах та презентувати проекти для участі в програмах міжнародних грандів.

7 коментарів:

  1. Сергій02.07.14, 01:15

    так, від сайтів міськради справді тхне нафталіном, враження таке, що міські чиновники не користуються інтернетом взагалі, село...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.07.14, 12:39

      Сайт м\р. розроблений під вільний інтернетовський стиль, а також зареєстрований, на відміну від де кого, і якщо рученьки ростуть із дупоньки то і впливає аромат нафталіну під носом користувача....

      Видалити
    2. Сергій03.07.14, 16:46

      Дякую,. Тепер буду знати, що реєстрація - це антиреспірант, що відразу знімає запах нафталіну з будь-якого ресурсу. Мова взагаі йшла про контент сайту міськради, а не про його "вільний інтернетовський стиль" ;)

      Видалити
    3. Анонім03.07.14, 17:01

      Сергію, ти сам провонявся нафталіном.

      Видалити
    4. Анонім03.07.14, 18:23

      Контент сайта виложений не тільки для для Вас "городского" а для всіх і оновлюється постійно.......

      Видалити
    5. Сергій03.07.14, 19:25

      У тому то і справа, що контент якийсь хаотичний, як по розташуванню, так і по інформативності. Все, як у старі добрі часи політінформацій - "для галочки", а не "ми хочемо".

      Видалити
    6. Несергій04.07.14, 01:06

      Для Толі - Аноніма. Краще хай "рученьки ростуть із дупоньки" чим голова.

      Видалити