22 червня 2014

Святкування Івана Купала в Баранівці під питанням


На святкування Івана Купала у Баранівці міська влада планує витратити 7 тис. грн, але ще остаточно не вирішила – чи проводити традиційні гуляння. 19 червня міськвиконком розглядав питання про проведення свята Івана Купалаі, яке заплановане на неділю, 6 липня.

Захід збираються провести, як завжди, біля кладки на березі річки Случ. У програмі святкування – традиційне театралізоване дійство з Нептуном і русалками та розважально-концертна програма.

Під час обговорення даного питання виникла дискусія, щодо доцільності влаштовування народних гулянь в складний для країни час. Було вирішено з’ясувати, чи проводитимуть подібні заходи в інших містах. Не виключали члени виконкому й вірогідність відмови від проведення свята у зв’язку з подіями в Україні. Проте рішення прийняли, відмітивши, що розважальна програма буде скорочена до мінімуму, а святкування завершиться опівночі.

Згідно додатку до прийнятого рішення, цьогоріч Івана Купала обійдеться міському бюджету в 7 тис. грн. Левова частка кошторису припадає на призи для учасників конкурсів – 4,5 тис. грн.. Ще 2 тис. грн. потягнуть господарські витрати – освітлення і електропостачання, декорації, реквізит та купальське дерево. Перевезення сцени і музичного обладнання обійдеться в 400 грн., виготовлення афіш – у 100 грн.

2 коментарі:

  1. Олександр25.06.14, 20:22

    Треба піти. Такі бабки на подарки то наверно круті подарочки будуть!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло28.06.14, 18:28

      Обовязково сходи! Як на стовба видеришся, то дадуть смартфона!!

      Видалити