28 листопада 2017

Баранівські лісівники вийшли на мирну акцію протесту під стіни райдержадміністрації


28 листопада більше сотні працівників Баранівського лісмисгоспу пікетували райдержадміністрацію, вимагаючи районне керівництво підтримати їх у питанні недопущення приватизації лісів.

Одна з головних вимог мітингувальників - відміна схваленої Кабінетом Міністрів України Стратегії реформування лісового господарства, яка, на їх погляд, призведе до знищення лісового господарства та втрати робочих місць.

"Сьогодні ми зібралися на мирну акцію протесту, аби висловити свою незгоду з кулуарним схваленням Кабінетом Міністрів України “Стратегії реформування лісового господарства на період до 2022 року”. Ми вважаємо, що реформа знищить лісове господарство і призведе в кінці кінців до приватизації лісів та втрати робочих місць. Одна з наших головних вимог - відмінити рішення Кабміну та взяти за основу проект розвитку реформування розроблений саме фахівцями лісової галузі та міжнародними експертами", - розповіли лісівники.

Очільники району запевнили мітингувальників у підтримці і пообіцяли, що робитимуть все можливе для того, щоб лісова галузь району і надалі ефективно працювала і розвивалася.


   прес-служба Баранівського лісмисгоспу

Немає коментарів:

Дописати коментар